Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Museum skyttelbuss

  • +47 55699600
  •  /  km From You
Overview
Details

Inngangsbillett til tre museer og skyttelbuss mellom museene, i én og samme billett! Din billett til Bergens UNESCO og maritime kulturarv.

Nå kan du oppleve Bergens historie som aldri før!

Billetten inneholder:
Gratis skyttlebuss og inngang på Det Hanseatiske Museum & Schøtstuene. Kjøp av billett på det Hanseatiske Museum & Schøtstuene gis gratis inngang på Norges Fiskerimuseum.

Avgang skyttelbuss:
Mai og september: Daglig hver halvtime mellom 09:45 - 17:00. Siste buss fra Hanseatiske Museum kl. 16.45. Siste buss fra Norges Fiskerimuseum kl. 17.00.

Juni til august: Daglig hver halvtime mellom 09:45 - 18:00. Siste buss fra Hanseatiske Museum kl. 17.45. Siste buss fra Norges Fiskerimuseum kl. 18.00.

Hanseatisk Museum & Schøtstuene:
Besøk et av UNESCOs kulturarvstedet og det eneste originale Hanseatiske Museum i verden. Hansaforbundet var en tysk kjøpmannsorganisasjon som drev handel i Nordsjøen og Østersjøen. På Bryggen i Bergen hadde Hanseatiske kjøpmenn fra Nord-Tyskland et handelskontor mellom ca. 1360 og 1761. Handelen gikk for det meste ut på eksport av tørrfisk fra Nord-Norge og import av korn fra Østersjø-området.

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene har stått på UNESCOs liste over kulturarvsteder siden 1979, som en del av Bryggen i den eldste delen av byen. På Bryggen finner du verdens siste originale trebygninger fra hansatiden. Det Hanseatiske museum er et av de eldste og best bevarte handelshusene på Bryggen. Den typiske ”gård” byggestilen med sine karakteristiske lange rekker av hus har holdt seg lik i flere århundrer.

Schøtstuene:
Schøtstuene er en liten klynge av trehus bak Bryggen, var forsamlingslokalene til hanseatene, som var de tyske kjøpmennene på Bryggen(ca.1360 -1761). Her spiste de varme måltider, hadde fester, rettsmøter, skole, spill og religiøse seremonier. Museet består av originale, rekonstruerte og kopierte bygninger. Innenfor murene finner du også en liten café og museumsbutikk.

Norges Fiskerimuseum:
I 1700-talls sjøboder bak lastede vegger gjemmer det seg et spennende og dynamisk museum. Ta et dypdykk i den fasinerende historien til den Norske kysten og firskerihistoriene som har formet det moderne Norge. Utforsk rom etter rom med utstillinger om gamle byggteknikker, sildeforedling og tørrfiskhandel, samt en motorutstilling basert på museets rikholdige samlinger. Se noen av de best bevarte veggmaleriene som er igjen fra Bergens sjøboder, og lær om historien bak dem.

Norges Fiskerimuseum ligger fantastisk til ut mot byfjorden, og består av to sjøboder med overbygde broer imellom. Bodene står direkte i sjøen på bolverk, og de opprinnelige kanalene mellom dem er blitt rekonstruert så du kan få et innblikk i hvordan Nordens Venezia så ut.

I havnen ved museet er det forskjellige utendørsaktiviteter, hele familien kan leie en robåt, og barna kan padle kajakk i kanalene eller fiske.

Bestill lunsj i Bod 24:
BOD 24 Sandviken  på Norges Fiskerimuseum tilbyr en smakfull meny basert på ferske råvarer og mat laget fra bunnen. Fyldige lunsjretter eller deilige kaker kan nytes i hjemmekoselige omgivelser med nydelige utsikten til byfjorden. Når du bestiller din billett online her, kan du også bestille en herlig paprikasuppe med choritzo og basilikumkrem, servert med hjemmelaget brød, urtesmør og kaffe. Pris kr 145.- voksen og kr 95.- barn.

ONLINE BOOKING:
Billetten er gyldig i 48 timer. Du kan reise så mange ganger du ønsker i denne perioden.

Avbestilling: Ingen refusjon ved avbestilling, men vi er behjelpelig med å endre dato om ønskelig.

Barn:
Barn under 16 år reiser gratis med shuttlebuss og har gratis inngang både på Det Hanseatiske Museum & Schøtstuene og Norges Fiskerimuseum.

Bergenskort:
Benytter du Bergenskortet får du 20% rabatt på museumsbilletten. Velg antall barn og voksne og legg deretter til rabatten. Husk at gyldig Bergenskort må fremvises ved ombordstigning. Hver person i bestillingen må ha gyldig Bergenskort.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Generelt

Rabatt
  • Bergenskortet

Price

Description Price*
Barn u 16år 0,00 Gratis
* Price from
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad