Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Nama Japanese Fusion

  • Lodin Leppsgate 2B, Bergen
  • 55 32 20 10
  •  /  km From You
Overview
Details

Nama Japanese Fusion serverer kvalitet sushi og asiatisk mat. Sushi Bar, à la carte-meny og to ulike chambre séparée.

Her er kvalitet ledestjernen, hvor helheten bygger på gode råvarer, sammensetning, tilbehør og service. Lyse og moderne lokaler like ved Bryggen med panoramavinduer mot gaten hever totalopplevelsen av et besøk hit.

Menyen hos Nama har et preg av japanese-fusion og inneholder en kombinasjon av japansk robata grill, izakaya og sushi, hvor konseptet går ut på å bestille flere småretter som deles ved bordet. Det serveres også drikke basert på ferske råvarer av høy kvalitet, som Harakiri Martini og Nama mojito.

Hos Nama kan du komme innom for en enklere måltid, eller tilbringe en helaften med japansk fusion og spennende sushi. Med en beliggenhet i hjertet av Bergen er det lett å finne frem, og det tar omtrent ti minutter å gå hit fra togstasjonen.

På Nama kan vi tilby to ulike chambre séparée. Rommene egner seg til private middager, møter, selskaper, konferanser eller det dere måtte ønske. Rom 1 har plass til 10 personer. Rom 2 har kapasitet til 14 personer og har også mulighet for konferansefasiliteter med lys og lyd. Booker dere våre private rom, setter vi sammen en meny som passer til deres behov. Ta kontakt med restauranten for en unik møte- eller middagsopplevelse, i eksklusive og private omgivelser med servering fra vårt moderne asiatiske kjøkken. Rommene er utarbeidet og tilrettelagt for å ta imot de av våre gjester som ønsker det lille ekstra til store og små anledninger. Vi på Nama setter vår ære i å kunne tilby dere en helt spesiell restaurantopplevelse som er skreddersydd til dine preferanser og behov.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Bar
  • Konferansefaciliteter

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Skjenkebevilgning

Opening hours

1. jan 2016 – 31. des 2017:
fre lør 13:00–0:00
man tirs ons tors 15:00–0:00
søn 15:00–23:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad