Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Norges Fiskerimuseum - Museum Vest

  • Sandviksboder 20, Bergen
  • 55 69 96 01
  •  /  km From You
Overview

De store sjøbodene, noen av dem eldre enn Bryggen, og en havn med tradisjonsbåter danner en ramme rundt fortellinger om fiskeri- og fangsttradisjoner.

De store sjøbodene, noen av dem eldre enn Bryggen, og en havn med tradisjonsbåter danner en flott ramme rundt våre fortellinger om fiskeri- og fangsttradisjoner i kyst- og havlandet Norge. Den lange kyststripen, alle øyene og fjordene har gjort nordmenn til et sjøfarende folk, og til alle tider har det fiskerike havet gitt folkene levebrød, også i dag. Spesialutstillinger og skiftende utstillinger.

Norges Fiskerimuseum ligger vakkert til ved sjøen og tilbyr ulike aktiviteter. Lei en robåt for hele familien eller la barna padle kajakk i kanalene rundt museet.

FiskeBar «von Tangen» byr på smaksrike retter fra kysten med en av Bergens beste utsikter, og butikken har maritime gaver med særpreg. Norges Fiskerimuseum ligger kun 5 min. fra Bryggen med buss. I perioden 15.05 - 15.09 kan du reise fra sentrum til museet med den tradisjonsrike rutebåten Beffen! Båten går fra Shetlands-Larsens Brygge ved Fisketorget.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Opening hours

18. sep 2017 – 31. okt 2017:
Daily: 12:00–16:00
1. nov 2017 – 23. des 2017:
søn 12:00–16:00
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad