Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen

Ole Bull Scene

Ole Bull Scene - Alt det beste under samme tak. Ole Bull Scene er et unikt underholdningshus midt i Bergen med restaurant, bar, tre scener og nattklubb.

Ole Bull Scene er Bergens største private revy, teater -og musikkscene.  Ole Bull Scene huser Norges beste komikere gjennom hele året, og disker opp med gode konserter, revy og teater. Med topp moderne lyd- og lysutstyr, er dette stedet for å oppleve dine favoritter.

Ole Bull Scene er plassert midt i hjertet av Bergen sentrum rett ved Torgallmenningen. Det er bare 5 minutter å gå fra Bryggen og Fisketorget til Ole Bull Scene.

Vi tilbyr også populære showpakker som inkluderer alle ingredienser til en eksklusiv helaften, som middag, aperitiff i baren og forestilling. Om du virkelig vil legge til rette for en kveld med det lille ekstra, så husk at det er mulig å reservere balkongbaren før og etter forestilling. Da får dere en bar og bartender for dere selv. Her har vi kapasitet til 25 gjester.

Med 450 sitteplasser og 700 ståplasser er lokalet fleksibelt til mange ulike typer arrangement. I tillegg til alt dette har vi også mulighet for store samlinger hvor hele huset kan brukes, og da vil kapasiteten vår være på hele 1200 mennesker.

På Ole Bull Scene har vi også intimscenen Lille Ole Bull. Lille Ole Bull viser deg en saftig miks av nye, fremadstormende talenter og etablerte artister fra både musikk- og humorverdenen. Disse opplevelsene får du i stilfulle lokaler med barer og egen lounge. Her kan du oppleve konserter, stand up show og annen underholdning.

I helgene forvandles Lille Ole Bull dessuten fra scene til intim nattklubb!  DJ’en spiller plater og sørger for stemning og danserytmer utover natten. Så når forestillinger eller konserter avsluttes på scenen vil festen på Lille Ole Bull fortsette ut i de små timer.

Ole Bull Scene er også veldig godt egnet for frokostmøter, konferanser, arrangement osv.

Velkommen til en fullkommen opplevelse på Ole Bull Scene!

Last updated: 06/15/2021

Source: Visit Bergen

Ole Bull Scene

Sider du nylig har besøkt