Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Sund

Panorama Hotell & Resort

  • Austefjordveien 165, Sund
  • 56 31 90 00
  •  /  km From You
Overview

Bergensregionens nyeste konferansehotell, helt ytterst i havgapet på Sotra.  Rikt aktivitetstilbud, lokal mat, moderne fasiliteter og topp service!

Ytterst i havgapet på Sotras sydspiss finner du Bergensregionens nye konferansehotell: Panorama Hotell & Resort. Hotellet ligger 36 km vest for Bergen. Det tar ca 40 minutter å kjøre fra Bergen sentrum. Du kan også ta buss nummer 450-459 fra Buss-stasjon. Med en rask båt bruker du ca 1 time fra Bergen.

Den dramatiske naturen og de omskiftelige elementene kan nytes fra de fleste rom i hotellet. Her får du oppleve kontrasten mellom urørt og barsk natur, og et moderne, innovativt og komfortabelt hotell. Hotellet er velegnet for interne seminarer og ledersamlinger, men også for andre typer samlinger og privatarrangement. Vi legger stor vekt på personlig service og god planlegging, har høy kvalitet på mat og drikke. Vi kan også tilby et rikt utvalg av aktiviteter. Med gode samarbeidspartnere på transport med buss eller båt er det enkelt å arrangere turen ut. Hotellet har 57 nye, komfortable dobbeltrom. Hvert rom har et unikt designtema, hvor du får fortalt et lite stykke lokalhistorie.   Våre dobbeltrom er smakfullt innredet og har store vinduer som lar lyset og naturen komme inn til deg. Alle rommene har ulike design, men alle tar deg med på en reise i lokalhistorien - en opplevelse du ikke glemmer!  Hotellets oppgraderte Deluxe-rom ligger i andre etasje og har en vakker utsikt mot fjorden. 

Hotellet har også fått ansvar for driften av overnatting- og konferansefasilitetene på Marstein fyr. Fyret ligger i havgapet få km fra hotellet. Dette landemerket i vest er det første som møter dem som kommer sjøveien til Bergen fra Europa, og har en helt unik og spektakulær beliggenhet.   "Storsal med storslått utsikt" Flott sal for opptil 650 pers. på runde bord, glassfasade med sjøutsikt mot fjorden og flott uteområde. Panorama Storsal er en unik samlingsplass for større events og banketter. Salen er bygget svært fleksibel med scene og teknisk rigg av høy kvalitet samt belysning og innredning med særegne designelementer. Utsikten og naturen med nærheten til havet og flotte uteområder innbyr også til utvendige arrangement. "Velvære i havgapet" Så nær byen, men likevel så langt bort fra dens støy og stress. Med de nye fasilitetene er hotellet komplett for et weekendopphold. • Boblebad i frisk luft   • Badstue med sjøutsikt • Treningsrom i en glasskube • Solrom med unikt designtema "Rorbuer og gjestehavn" De 8 nye rorbuene har den beste utsikten, med sol fra morgen til kveld og gjestehavn for båter. Leilighetene er ideelle for bl.a. familier og turister. Det flotte bryggeanlegget er et vakkert og tiltrekkende syn fra sjøfronten. En solid bølgedemper på hele 65 meter verner godt om båtene som blir fortøyd. Da kan man trygt nyte en bedre middag i hotellets flotte restaurant. Velkommen til et møte med havet!


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Fra
Kr 795 per person i dobbeltrom
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad