Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Rideturer i vakre omgivelser

  • Bontveitvegen 764, Bergen
  • +47 47770934
  •  /  km From You
Overview

Utforsk naturen fra hesteryggen og bli med på rideturer i de vakre omgivelsene rundt Bergen. Turene tilrettelegges for alle aldre og nivå.

Bli med oss på tur og opplev de vakre fjellområdene og det fascinerende norske kulturlandskap. Her er det rikelig med vakre naturinntrykk. Våre erfarne guider snakker engelsk og tar godt hånd om deg. Lund Ryttersportsenter har hester som passer de aller fleste og turene blir tilpasset etter ferdighetsnivå.


Vi er lokalisert øverst i Bontveitdalen som er ca. 25 minutter fra Bergen sentrum. Bruk følgende adresse om GPS skal benyttes: Bontveitveien 771, 5229 Kalandseidet.


Standard tur, 2 timer:
Vår standard ridetur tar ca. 2 timer og inkluderer sale opp og stelle hesten før og etter turen om ønskelig. Selve rideturen tar ca. 1 time.
Pris: 600.- per person

Langtur, 4 timer:
Vi har også lengre turer på ca. 4-5 timer hvor lunsj er inkludert i prisen. Deltakere kommer til en buffe med tradisjonell norsk mat hvor de smører sin egen matpakke og får med drikke før turen går opp i et vakkert fjellområdet.
Pris: 1250.- per person


Rideundervisning:
Vi tilbyr også rideundervisning i stor ridehall eller på en flott utebane når været tillater det.
Pris: 500 per person. Er det mer enn 2 er prisen 350.- per person.


Alder og nivå:
Turene og undervisningen er basert på at gjestene kan håndtere hesten selv. Hestene er svært rolige slik at ikke trenger noe spesiell erfaring for å delta. Dersom noen trenger en som leier hesten vil prisen på turene være + kr 500,- per tur. Det er ingen aldersgrense, men barn under 6 år må ha leier. Det koster ikke det noe ekstra dersom en foresatt kan leie. Alle får utlevert sikkerhetsutstyr som hjelm og sikkerhetsvester.

Transport:
Vi tilbyr transport. Det er inkludert i prisen om dere er 4 eller flere. Det kommer et tillegg på kr 150 per person tur-retur om dere er færre. Selve kjøretiden beregnes til sammen 1 time og kommer i tillegg på de oppgitte tidene. Maks antall passasjerer er 8.
Bestilling:
Alle som ønsker å benytte våre tilbud må kontakte oss på forhånd. Dette er på grunn av at det er en logistikkutfordring å arrangere slike opplegg for å sikre at gjestene får en god opplevelse.


Betaling skjer med kredittkort eller voucher fra Turistinformasjonen i Bergen.


Bestilling foregår ved å sende forespørsel epost eller ringe. På telefon, velg Lund Ryttersportsenter og tast 3 for booking.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad