Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Rideturer i vakre omgivelser

  • Bontveitvegen 764, Bergen
  • +47 47770934
  •  /  km From You
Overview

Utforsk naturen fra hesteryggen og bli med på rideturer i de vakre omgivelsene rundt Bergen. Turene tilrettelegges for alle aldre og nivå.

Lund Ryttersportsenter ble offisielt åpnet i 2012 som et selvstendig hestesenter, og det har siden den gang blitt drevet rideskole her! Vi holder standarden høy med å tilby våre brukere faglig dyktige instruktører og fasiliteter av høy kvalitet. Senteret er lokalisert på Bontveit, ca. 30 min fra Bergen sentrum, og ligger i naturskjønne omgivelser som er perfekt for hestedrift.

Vi tilbyr opplevelser på hesteryggen både for store og små hele året! Og vi er å finne knappe 25 minutter fra Bergen sentrum.

Vi tilbyr turer opp i vakre fjellområder og rideundevisning på bane for de som ønsker seg det. Vi har erfarne rideinstruktører som er dyktige på å tilpasse rideøktene etter ferdighetsnivå slik at alle skal få en god opplevelse.

Ønsker du å oppleve vakker natur i trygge omgivelser på hesteryggen? Vi gjennomfører turstiriding på hverdager mellom 09.00-12.00 eller i helgene etter avtale. Det er også mulig å bestille baneøkt – kanskje med lek og morro? Da kan vi stille med morsomme øvelser som som vil bli lagt opp etter erfaringsnivået i gruppen!

Vi tilbyr følgende:

2 timers økt – 600 kr per person
Ønsker du å se flott vestnorsk natur kun 20 minutt fra byen er denne turen for deg! Det er en rolig tur som gir deg mulighet til å nyte naturinntrykkene rundt deg og som gir deg god
kontakt med hesten du får tildelt. Turen passer for alle, men barn under 6 år MÅ ha en som leier hesten!

Langtur ca. 4 timer (Mai-August) – 1300 kr per person
Dette er en tur som krever planlegging og vil derfor kun være tilgjengelig ved forhåndsbestilling og kan kun bestilles i sommersesongen. Om du ønsker å både føle og se hvordan livet på hesteryggen er i vestlandsk natur, ja da er dette turen for deg! Selv må du pakke matpakke og kle deg etter været. Det er en rolig lengre tur på ujamt underlag og krever derfor litt mer, men våre hester er trygge og gode så selv uerfarne har mulighet til å gjennomføre (anbefales ikke for barn under 10 år).

1 time baneriding – 500 kr per person
Om du/dere enda ikke er komfortable med å ri ut i fjellene kan du helle ta en rideøkt på bane, før du/dere heller går på fjellet. Baneøkten tilpasses deltagerenes nivå og gjennomføres av
dyktige instruktører hvor formålet er å kjenne hesten. Vi har både hall og utebane så denne økten påvirkes ikke av været.

1 time barneriding – 350 kr per barn
En økt som kun er tilegnet barn mellom 4-14 år, dette er en rolig økt hvor hvert av barnene må ha en leier til enhver tid (foreldre/foresatte). I barneridingen får ungene prøve både å ri på
ujamt terreng opp til ridebanen, samt få prøve ut ulike øvelser som gir mestring.

Transport tur/retur – 150 kr per person
Det er i tillegg mulig å bestille transport tur/retur Bergen sentrum. I tillegg har Skyss egen buss som går opp hit, da tar man bybanen til Nesstun terminal hvor man bytter til buss nr 73.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen –både store og små!


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad