Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Scandic Byparken

  • Christiesgate 5-7, Bergen
  • 55 36 29 00
  •  /  km From You
Overview

Sentral beliggenhet i hjertet av Bergen med kort gange til Torgallmenningen og Grieghallen. Kveldsbuffet til NOK 150 mandag til og med lørdag.

Scandic Byparken har en sentral beliggenhet i hjertet av Bergen i den ærverdige Tornøgården, med kort vei til Torgalmenningen, Fisketorget og Bryggen. Det er kun få meters gange til Grieghallen med stor messehall og parkeringsanlegg. Hotellets gjester har fri tilgang til trådløst internett.

Hotellet tilbyr enkle og doble Standard - og Superior-rom, i tillegg til eget Familierom og Junior Suite. Alle rommene er utstyrt med minibar, fjernsyn med betal-TV og hårføner, og har fri tilgang til trådløst internett. Privat bad med dusj og WC. 

Superior-rom er større enn Standard-rom, og er innredet i lyse, delikate farger.

Familierom er store dobbeltrom med inntil 4 senger, eller dobbeltseng og en oppredd sovesofa til 2 personer. 

Junior-suiter er store rom med egen sittegruppe. 

Frokost, lunsj og middag serveres i et hyggelig og uformelt miljø i hotellets restaurant. I det trivelige lobbyområdet kan man slappe av med dagens avis og nytrukket kaffe. I forlengelse av resepsjonen ligger en hyggelig lobbybar med alle rettigheter.

Scandic Byparken tilbyr ulike kurs- og konferanserom med gode lys- og ventilasjonsforhold for opp til 90 personer. Konferanseavdelingen, representert ved kursvert, er alltid tilgjengelig i eget kurssenter, samt på bærbar telefon. Det er fri tilgang til trådløst internett på hele hotellet.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad