Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Bergen

Scandic Flesland Airport

Et flunkende nytt hotell i gåavstand fra Bergen Lufthavn Flesland og 16 minutters kjøretur fra Bergen sentrum.

Scandic Flesland Airports 300 moderne rom er designet med komfort, fleksibilitet og funksjonalitet i tankene. Hotellet legger vekt på god tilgjengelighet og er praktisk tilrettelagt for alle - fra forretningsreisende til barnefamilier. 30 av hotellets rom blir tilgjengelighetsrom.

Hotellets restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag i hyggelige omgivelser. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen inn, om du overnatter eller ei, til å prøve vår spennende restaurant Popolo, et konsept bygget på de italienske Osteriane. Hotellets lobbybar vil tilby et rikholdig utvalg av god drikke.

Buss, taxi og Bybanen vil du finne i umiddelbar nærhet til hotellinngangen, og gode parkeringsmuligheter blir å finne i hotellets egen garasje. Som gjest hos oss har du alltid gratis WiFi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer. Du trener også gratis i vårt velutstyrte treningsrom.

KURS OG KONFERANSER:

Hotellet har 25 møterom med stor fleksibilitet, hvorav de 2 største kan ta imot henholdsvis 1100 og 500 personer. Alle møterom er utstyrt med den nyeste teknologi og kan dekke ethvert møtebehov - alt fra mindre styremøter og dagsmøter til større kongresser og eventer.

Last updated: 10/25/2022

Source: Visit Bergen

Scandic Flesland Airport

Sider du nylig har besøkt