Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Scandic Neptun

  • Valkendorfsgate 8, Bergen
  • 55 30 68 00
  •  /  km From You
Overview

Stedet for god mat, vin og kunst! Sentralt plassert i Bergen sentrum og et førsteklasses, fullservice hotell med 130 rom.

Scandic Neptun er et førsteklasses, fullservice hotell som er kjent for sin samling av norsk samtidskunst som pryder hele hotellet. Neptun har 270 rom, hvorav flere er suiter, samtlige individuelt innredet og med særpreg.
Vi tilbyr et vidt spekter av hotellrom; alt i fra kunstnersuiter, superior- og familierom til standard enkelt og dobbeltrom. Felles for de aller fleste av rommene er at de er store og romslige med deilige badekar.

Standardrom innehar fasiliteter som gratis trådløst nettverk, minibar og hotell-TV med et utall kanaler og valgmuligheter.

Superiorrommene har en god romstørrelse, inneholder alltid separat sittegruppe eller sofa, godt skrivebord, og ellers alle de fasiliteter som våre gjester forventer å finne på et fullservicehotell.

Scandic Neptun er kjent for å være et kunst & kulturhotell, og på bakgrunn av det har vi valgt å innrede 5 spesielle kunstnersuiter som har fått navn etter anerkjente norske kunstnere. Samtlige av disse suitene er individuelt innredet med utgangspunkt i kunstverkene som dekorerer suitene og inneholder "det lille ekstra" som er med på å gjøre oppholdet til noe litt utenom det vanlige. I tillegg til kunstnersuitene tilbyr hotellet flere ulike typer juniorsuiter, her finner du sofa eller lenestoler og arbeidspult i en todelt romløsning med delikate bad med badekåper og tøfler. Samtlige er romslige og tilpasset behovene for den som vil tilbringe arbeidstid eller fritid på rommet. Til sist har vi også DeLuxe-rommene, som er store, gode dobbeltrom med rolig beliggenhet mot Allmenningen. Her finner du deilige bad med badekar, og i tillegg til alle standardfasilitetene egen vannkoker, separat sittegruppe med lenestoler eller sofa, og selvsagt gratis trådløst nettverk.

Restaurant Lucullus er anerkjent som en av Bergens beste, med basis i det franske kjøkken og med fokus på lokale råvarer.

Pascal Mat & Vin er hotellets uformelle, franskinspirerte bistro. Pascal er et populært møtested til både lunsj og middag, med en meny inspirert av både lokale retter og internasjonale klassikere. Begge restaurantene er en del av det kulinariske nettverket "Smak av Kysten".

Start eller avslutt kvelden i Ludvig Vin & Champagnebar - et populært treffsted for både hotellets gjester og Bergensere!


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad