Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Scandic Strand

  • Strandkaien 2 B, Bergen
  • 55 59 33 00
  •  /  km From You
Overview

Scandic Strand har Bergens beste beliggenhet med en fantastisk utsikt over Fisketorget! Scandic Strand tilbyr høy komfort til en fornuftig pris.

Scandic Strand har Bergens beste beliggenhet med en fantastisk utsikt over Fisketorget! Scandic Strand er et personlig og sjarmerende hotell som tilbyr høy komfort til en fornuftig pris. Hotellet har 98 rom hvorav noen superior-rom, junior-suiter og 1 rom med egen terrasse med fantastisk utsikt.
Våre enkle budsjettrom er for gjester som ikke har behov for så mye mer enn en god seng å sove i, samt en god frokost. Rommene er av en litt mindre størrelse, men inneholder alle fasiliteter som man forventer å finne på et moderne sentrumshotell.

Superiorrommene har en god romstørrelse, inneholder gjerne seperat sittegruppe eller sofa, godt skrivebord og ellers alle de fasiliteter som våre gjester forventer å finne på et hyggelig sentrumshotell. Flere av rommene har nydelig utsikt mot Vågen og Fisketorget.

Scandic Strand tilbyr også 5 juniorsuiter av ulike størrelse og innhold. En av juniorsuitene er tilrettelagt med møtebord som skaper en intim ramme for mindre møter for inntil 6/8 personer. Samtlige av våre juniorsuiter er utstyrt med «det lille ekstra» som er med på å skape en god ramme rundt oppholdet på Strand Hotel. Fra juniorsuitene har du praktfull utsikt til noen av Bergens største attraksjoner som historiske Bryggen og Fisketorget.

Felles for alle romkategorier er at vi ønsker at rommene skal ha en god romstørrelse og inneholde alle de fasiliteter som våre gjester forventer å finne på et moderne sentrumshotell.

Scandic Strand tilbyr gratis trådløst bredbånd på samtlige hotellrom.

Hotellets "Femte I Andre Bar" er kåret til en av Norges beste barer basert på utvalg og ekspertise, og er et naturlig samlingspunkt. Baren er i tillegg stamstedet til Varg Veum!


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad