Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Sognefjorden & Nærøyfjorden i et nøtteskall fra Bergen

  • Fjord Tours AS, Møllendalsveien 1A, Bergen
  • +47 55557660
  •  /  km From You
Overview

Opplev den UNESCO-beskyttede Nærøyfjorden - omkranset av mektige fjel og vakre fossefall. Og se Sognefjorden, Norges lengste og dypeste fjord.

Sognefjorden & Nærøyfjorden i et nøtteskall turen fra Bergen er perfekt for deg som vi se og bli kjent med de norske fjordene!

Turen din fra Bergen starter med tog på Bergensbanen til Voss. Togturen tar ca 1,5 timer og på turen får du en god utsikt over fjordene og landskapet mellom Bergen og Voss. Når du kommer til Voss står det en buss og venter på deg som tar deg videre til Gudvangen. På veien til Gudvangen kjører du blant annet ned Stalheimskleiva, en av de bratteste veistrekningene i Nord-Europa!

Innerst i Nærøyfjorden ligger Gudvangen. Gudvangen har vært en magnet for turister i mer enn et århundre og det er herfra fjord cruiset Nærøyfjorden starter. Her bør du ha kameraet klart - Nærøyfjorden byr på en fantastisk utsikt med bratte og frodige fjellsider, snødekte topper, trange passasjer og vakre fossefall.

Fra Kaupanger fortsetter turen med buss langs Sognefjorden til Sogndal og deretter videre til Leikanger. Bussen kjører langs fjorden og på den måten får du oppleve Sognefjorden fra land før du går ombord i båten i Leikanger. Fjord cruiset på Sognefjorden fra Leikanger til Bergen tar ca. 4,5 timer og båten stanser ved flere små idylliske tettsteder langs fjorden. På turen blir du med andre ord godt kjent med "kongen av fjordene"!

Tidtabell 01. juni - 31. august 2018:
08:43: Tog fra Bergen Jernbanestasjon
09:56: Ankomst Voss
10:10: Buss fra Voss til Gudvangen. Busstopp 250 meter fra Jernbanestasjonen. Buss nr 950 til Gudvangen.
11:20: Ankomst Gudvangen
12:00 Båt fra Gudvangen fra hovedkaien. Kaien er merket med Fjord2.
14:30: Ankomst Kaupanger
14:51: Buss fra Kaupanger til Sogndal
15:09: Ankomst Sogndal
16:00: Buss fra Sogndal til Leikanger
16:20: Ankomst Leikanger
16:25: Ekpressbåt fra Leikanger
20:45 Ankomst Strandkaiterminalen i Bergen, like ved Turistinformasjonen på Fisketorget.

Bestilling online - må bestilles minimum 2 virkedager før avreise:
Når bestillingen er gjennomført vil du motta en automatisk bekreftelse på epost. Dette er IKKE din billett. Innen 2 dager vil du så motta et nytt referansenummer fra NSB. Det er dette referansenummret som du bruker ved uthenting av billetten(e).
Billetter hentes enten ved Turistinformasjonen i Bergen senest dagen før avreise, eller på Bergen Jernbanestasjon om morgenen avreisedagen.

Avbestilling senest 7 dager før avreise. Avbestilling gjøres på mail til booking@visitBergen.com. Ved avbestilling får en refundert 75% av billettpris. I tillegg trekkes også et avbestillingsgebyr kr 200.- pr billett.

 


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Price

Description Price*
Voksen 1850,00 Billetter
Barn u 16Ã¥r 940,00 Billetter
Barn u 4 år Gratis
* Price from
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad