Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Sognefjorden i et nøtteskall

  • Fjord Tours AS, Møllendalsveien 1A, Bergen
  • +47 55557660
  •  /  km From You
Overview
Details

Kombiner vakker båttur på Sognefjorden med en spektakulær togreise på Flåmsbana. Bestill Sognefjorden i et nøtteskall billett her!

Sognefjorden er Norges lengste og dypeste fjord. Kongen blant fjordene ligger midt i Fjord Norge og strekker seg mer enn 200 kilometer innover til foten av Jotunheimen.

Den dramatiske og gjestmilde naturen regnes for å være et av de vakreste reisemålene i verden. Rundturen Sognefjorden i et Nøtteskall kombinerer en båtreise på Sognefjorden med en spektakulær togreise på den populære Flåmsbana.

Rundturen tar ca 10 timer og starter med expressbåt fra Strandkaiterminalen like ved Fisketorget i Bergen. Turen med ekspressbåt byr blant annet på utsyn til høye, flotte fjell langs Aurlandsfjorden, hvor du langt oppe i fjellsidene kan se små fjellgårder som klamrer seg fast.

Vel fremme i Flåm har god tid til å se dette sjarmerende tettstedet omkranset av stupbratte fjellsider, buldrende fossefall og trange daler. Her er det vakkert å bare vandre rundt, eller besøke Flåmsbana Museet.

I Flåm fortsetter turen med Flåmsbana som er en av verdens bratteste jernbanestrekninger på normalspor. Perrongen ligger like ved kaien og er lett å finne. Den 20 km lange togreisen er en fantastisk reise og gir deg panoramautsikt over noe av det villeste og mest storslåtte som finnes av norsk fjellnatur, inkludert den berømte Kjosfossen. Toget bruker omtrent en time på turen.

På Myrdal stasjon bytter en tog til Bergensbanen som tar deg tilbake til Bergen. Bergensbanen er Nord-Europas høyestliggende jernbanelinje, hvor ca 100 km av denne går gjennom vilt fjell-landskap.

Turen kan tas i valgfri retning. Du kan starte med båt fra Strandkaiterminalen, eller du kan starte med tog fra Jernbanestasjonen i Bergen.

Daglig rundtur fra Bergen (start med båt fra Strandkaiterminalen) 16. april - 14. oktober 2018:
08.00: Expressbåt fra Bergen til Flåm
13:25: Ankomst i Flåm
14:40: Flåmsbana til Myrdal (1/5-30/9: kl. 14:50)
15:30: Ankomst Myrdal (1/5-30/9: kl. 15:46)
15:42: Tog fra Myrdal til Bergen (1/5-30/9: kl. 15:52)
17:57: Ankomst i Bergen

Fra 1. mai - 30. september:
Dersom du ønsker mer tid i Flåm, kan du i denne perioden velge avgang med Flåmsbana til Myrdal kl. 16.05. Ankomst Myrdal kl. 17:03 og tog videre til Bergen kl. 17:13 med ankomst i Bergen kl 19:55. Dersom du ønsker dette, vennligst skriv det i kommentarfeltet ved bestilling online.

Dalig rundtur fra Bergen (start med tog fra Jernbanestasjonen) 16. april - 14. oktober 2018:
08:43: Tog fra Bergen til Myrdal
10:51: Ankomst Myrdal
10:58: Tog fra Myrdal til Flåm
11:55: Ankomst Flåm
15:30: Expressbåt fra Flåm til Bergen, kai nr 2.
20:45: Ankomst i Bergen

Bestilling online - minimum 4 virkedager før avreise:
Når bestillingen er gjennomført vil du motta en bekreftelsesmail. Deretter vil du innen 2 dager motta et nytt referansenummer fra NSB som du bruker ved uthenting av billetten(e). Billetter hentes enten ved Turistinformasjonen i Bergen senest dagen før avreise, eller på Bergen Jernbanestasjon om morgenen avreisedagen.

Avbestilling senest 7 dager før avreise. Avbestilling gjøres på mail til booking@visitBergen.com. Ved avbestilling får en refundert 75% av billettpris. I tillegg trekkes også et avbestillingsgebyr kr 200.- pr billett.

Det er ikke guide med på turen, men den er godt merket og enkel å følge.
 


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Generelt

Årstid
  • Sommer

Price

Description Price*
Voksen 1750,00 Billetter
Barn u 16år 860,00 Billetter
Barn u 4 år 0,00 Gratis
* Price from

Facts

Season
Summer
Green Travel
The Sognefjorden i et nøtteskall has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad