Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Sognefjorden i et nøtteskall

  • Fjord Tours AS, Møllendalsveien 1A, Bergen
  • 55 55 76 60
  •  /  km From You
Overview

Kombiner vakker båttur på Sognefjorden med en spektakulær togreise på Flåmsbana. Bestill billett her!

Sognefjorden er Norges lengste og dypeste fjord. Kongen blant fjordene ligger midt i Fjord Norge og strekker seg mer enn 200 kilometer innover til foten av Jotunheimen. Den dramatiske og gjestmilde naturen regnes for å være et av de vakreste reisemålene i verden. Rundturen Sognefjorden i et Nøtteskall kombinerer en båtreise på Sognefjorden med en spektakulær togreise på den populære Flåmsbana. Rundturen tar ca 10 timer og starter med expressbåt fra Strandkaiterminalen like ved Fisketorget i Bergen. Turen med ekspressbåt byr blant annet på utsyn til høye, flotte fjell langs Aurlandsfjorden, hvor du langt oppe i fjellsidene kan se små fjellgårder som klamrer seg fast. Vel fremme i Flåm har god tid til å se dette sjarmerende tettstedet omkranset av stupbratte fjellsider, buldrende fossefall og trange daler. Her er det vakkert å bare vandre rundt, eller besøke Flåmsbana Museet. I Flåm fortsetter turen med Flåmsbana som er en av verdens bratteste jernbanestrekninger på normalspor. Perrongen ligger like ved kaien og er lett å finne. Den 20 km lange togreisen er en fantastisk reise og gir deg panoramautsikt over noe av det villeste og mest storslåtte som finnes av norsk fjellnatur, inkludert den berømte Kjosfossen. Toget bruker omtrent en time på turen. På Myrdal stasjon bytter en tog til Bergensbanen som tar deg tilbake til Bergen. Bergensbanen er Nord-Europas høyestliggende jernbanelinje, hvor ca 100 km av denne går gjennom vilt fjell-landskap. Turen kan tas i valgfri retning. Du kan starte med båt fra Strandkaiterminalen, eller du kan starte med tog fra Jernbanestasjonen i Bergen. Daglig rundtur fra Bergen (start med båt fra Strandkaiterminalen) 1. mai - 30. september 2017: 08.00: Expressbåt fra Bergen til Flåm 13:25: Ankomst i Flåm 14:50: Flåmsbana til Myrdal 15:46: Ankomst Myrdal 15:52: Tog fra Myrdal til Bergen 17:57: Ankomst i Bergen Dersom du ønsker mer tid i Flåm, kan du velge avgang med Flåmsbana til Myrdal kl. 16.05. Ankomst Myrdal kl. 17:03 og tog videre til Bergen kl. 17:13 med ankomst i Bergen kl 19:56. Dersom du ønsker dette, vennligst skriv det i kommentarfeltet ved bestilling online. Dalig rundtur fra Bergen (start med tog fra Jernbanestasjonen) 1. mai - 30. september 2017: 08:43: Tog fra Bergen til Myrdal 10:51: Ankomst Myrdal 10:58: Tog fra Myrdal til Flåm 11:55: Ankomst Flåm 15:30: Expressbåt fra Flåm til Bergen, kai nr 2. 20:45: Ankomst i Bergen

Bestilling online - minimum 4 virkedager før avreise: Når bestillingen er gjennomført vil du motta en bekreftelsesmail. Deretter vil du så motta et nytt referansenummer fra NSB som du bruker ved uthenting av billetten(e). Billetter hentes enten ved Turistinformasjonen i Bergen senest dagen før avreise, eller på Bergen Jernbanestasjon om morgenen avreisedagen.

Avbestilling senest 7 dager før avreise. Avbestilling gjøres på mail til booking@visitBergen.com. Ved avbestilling får en refundert 75% av billettpris. I tillegg trekkes også et avbestillingsgebyr kr 200.- pr billett. Det er ikke guide med på turen, men den er godt merket og enkel å følge.  


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad