Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Solstrand Hotel & Bad

  • Solstrandveien 200, Os
  • +47 56571100
  •  /  km From You
Overview

Nydelige Solstrand Hotel & Bad ligger ved Bjørnefjorden, bare 30 km syd for Bergen og flyplassen. Gjennomført høy kvalitet, fin utsikt og spa.

Solstrand Hotel & Bad ble bygget i 1896 og er familiedrevet av 3.og 4. generasjon Schau-Larsen. Solstrand har i sterk grad tatt vare på og videreutviklet sine tradisjoner og særpreg, og er en perle ved Bjørnefjorden, - "a light, airy and picturesque wooden house...". I dag tilbyr hotellet en spennende blanding av rekreasjon, selskapelighet, turisme og lederprogram for næringslivet.

På Solstrand tilbyr vi våre gjester ulike typer standardrom, enten med eller uten utsikt, i tillegg til større junior-suiter og hjørnerom med balkong og 180 graders utsikt. 

Våre standard dobbeltrom - 20-24 kvm - har alle individuell dekor og twin-senger. Standardrom med fjordutsikt er 30-32 kvm og har også twin-senger.

Alle junior-suiter på hotellet har balkong, men varierer i størrelse. Junior-suiter med balkong er 37-43 kvm, mens junior-suiter med separat soverom og balkong i den historiske delen av hotellet er på romslige 49-79 kvm.

Hjørnerommene er oppgraderte rom med fantastisk 180 graders utsikt mot fjorden, i tillegg til balkong. Queen-size seng eller twin-senger. Velg mellom hjørnerom på 41 kvm eller på romslige 50 kvm. 

Siden 1952 har Solstrand vært vertskap for AFF (Administrativt Forsknings Fond v/NHH) sitt lederutviklingsprogram, og Solstrand er i dag et varemerke innen møter og konferanser.
Høy komfort og dagslys er en selvfølge i våre konferansesentre, møte- og grupperom.

SPA med behandlingsrom for massasje, ansikt, innpakninger og bad, samt velvære for føtter. Velværeavdeling med utsikt mot fjorden: utendørs- og innendørsbasseng, terapibad med massasjedyser, finsk badstu, dampbadstu, sanarium, kaldtvannskulp og trimrom. Gode muligheter for et friskt havbad. Flott tur terreng med utsikt over fjordlandskapet.

Hotellets beliggenhet gir gode muligheter for utflukter til Bergen, Hardanger, Sognefjorden, Ole Bulls museum Lysøen, Rosendal og sjøfly over Folgefonna.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Green Travel
The Solstrand Hotel & Bad has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Click to activate
Os, Norway
The latitude and longitude
60° 11' 20" N / 5° 29' 14" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad