Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Spasertur ned fra Fløyen til Bergen sentrum

  • Fløyfjellet, Bergen
  • +47 55552000
  •  /  km From You
Overview

En tur som passer for alle! Dette er en gylden anledning til å fotografere de beste motivene Bergen har å by på. Det sørger den fine utsikten for.

Om du kan styre din begeistring for å gå i tunge motbakker kan du ta Fløibanen til topps, og spasere ned til Bergen sentrum lett som bare det. Dette er en veldig populær tur som passer for folk i alle aldre og turen tar ca 45 minutter. Du kan selvsagt gå opp til Fløyen også, men da tar det litt lenger tid.

Har du med barnevogn eller små barn er ikke det noe problem – du får lett plass til barnevogna inne på Fløibanen, og spaserturen ned til Bergen sentrum går lekende lett.

Vil du ta Fløibanen et stykke ned igjen, kan du hoppe av på en mellomstasjon som for eksempel Fjellveien, og ta siste biten av turen til fots. Dette er spesielt aktuelt om vinteren, da det lett kan bli glatt i høyden. Men tar du Fløibanen halvveis ned fra fjellet pleier det å være bart, uansett årstid.

På denne turen vil du få en gylden anledning til å ta flotte bilder, på grunn av den fantastiske utsikten over byen, og den sjarmerende gamle trehusbebyggelsen.

Veien vrir seg ned fra fjellet med sine mange svinger, men det veldig lett å finne frem. På turen bør du legge inn godt med tid til å sette deg på en av de mange benkene på ferden. De er plassert slik at du virkelig kan ta inn den flotte utsikten.

Når du er kommet nesten ned vil du få øye på den nydelige Skansedammen. På vinteren er den frekventert av folk som går på skøyter. Om sommeren er det mange som har piknik på plenen rundt den fine dammen. Kanskje du avslutter turen med en piknik også?

Om du er glad i å gå i fjellet anbefaler vi også disse turene i Bergens syv fjell.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad