VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Vestland BERGEN

Storm Brasserie & Bar

  • Øvre Ole Bullsplass 3, Bergen
  • +47 55321145
  •  /  km From You
Overview

Storm Brasserie & Bar - en av byens beste restauranter, som tilbyr lunsjretter samt nydelige middagsretter i en uformell og trivelig atmosfære.

Liker du gøy kunst kan du kose deg med de flotte bildene til den kjente kunstneren Oddvar Torsheim som henger i hele restauranten.

Restauranten ligger på gateplan rett ved Torgallmenningen og er i samme hus som populære Ole Bull Scene. Det er bare 5 minutter å gå fra Fisketorget og Bryggen til restauranten som har åpent syv dager i uken!

Storm Brasserie passer til alle anledninger og har en meny som frister, enten man ønsker en enkel og rask lunsj med kolleger eller en hyggelig helaften. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen til å nyte maten og øyeblikket.

Restauranten er en del av underholdningshuset Ole Bull hvor Norges beste humorartister spiller og våre skreddersydde showmenyer i restauranten tilknyttet forestillinger er svært populære.

I baren i 2. etasje har vi en rikholdig drikkemeny, dyktige bartendere som disker opp med fantastiske drinker og en hyggelig atmosfære både inne og ute. Her kan du sitte utendørs året rundt på vår oppvarmede terrasse og se det yrende folkelivet i Bergen.

Innendørs er baren lekkert dekorert med bilder av dyktige komikere, artister og band hvor flere av dem vært innom huset opp gjennom årene. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Enten du bare vil ta en drink før forestilling eller ha en helaften sammen med gode venner, er Storm Bar et naturlig valg.

Med et flott interiør, god mat, hyggelig og smilende betjening og utsikt mot Ole Bulls plass er Storm Brasserie & Bar stedet for å se og bli sett i Bergen.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Opening hours

All Year
ti. on. to. 11:30–21:00
fr. lø. 11:30–22:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages