Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad

Fjord Norway Bergen

Storm Kjøkken & Bar

  • Øvre Ole Bullsplass 3, Bergen
  • +47 55321145
  •  /  km From You
Overview

Storm Kjøkken & Bar - en av byens beste restauranter, som tilbyr lunsjretter samt nydelige middagsretter i en uformell og trivelig atmosfære.

Storm Kjøkken & Bar ligger på gateplan rett ved Torgallmenningen og er i samme hus som Ole Bull Scene, Storm Bar og Lille Ole Bull. Det er bare 5 minutter å gå fra Fisketorget og Bryggen til Storm Kjøkken & Bar. Åpent syv dager i uken!

Storm Kjøkken & Bar er en av byens beste restauranter, som tilbyr lunsjretter samt nydelige middagsretter i en uformell og åpen atmosfære. Vil du ha en velsmakende matbit før forestilling eller et bedre måltid med venner, er Storm Kjøkken & Bar det perfekte stedet. Våre skreddersydde 3-retters middager i restauranten tilknyttet forestillinger er svært populære.

Vi byr på det ypperste av delikate retter med sesongens beste råvarer og ren mat i fokus.  En velutvalgt vinliste skaper felles symfoni med utsikt og matopplevelse.

Storm Kjøkken & Bar passer til alle anledninger og har en meny som frister, enten man ønsker en enkel og rask lunsj med kollegaer eller en hyggelig helaften. Hos oss skal du alltid føle deg velkommen til å nyte maten og øyeblikket. Vi har kapasitet til over 100 gjester samtidig og er veldig fleksibel i forhold til bordoppsett.

I baren i 2. etasje har vi en rikholdig drikkemeny, dyktige bartendere som disker opp med fantastiske drinker og en hyggelig atmosfære både inne og ute. Her kan du sitte utendørs året rundt på vår oppvarmede terrasse og se det yrende folkelivet i Bergen sentrum under deg eller inne i vår stemningsfulle bar. Vi tilbyr både Afternoon Tea på lørdager og pop-up arrangementer som intimkonserter eller standup.

Innendørs er den tradisjonsrike teaterbaren preget av komfort, og lekkert dekorert med bilder av dyktige komikere, underholdere, artister og band hvor flere av dem vært innom huset opp gjennom årene. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Enten du bare vil ta en drink før forestilling eller ha en helaften sammen med gode venner, så er STORM Bar et naturlig valg. Vi har plass til 260 gjester i Storm Bar og på den oppvarmede terrassen er det plass til 150 gjester.

Og det lille ekstra for en perfekt kveld? Vi hjelper deg gjerne med å reservere et «STORM Bord» til deg og dine før eller etter forestilling. Om du ønsker det, fyller vi også opp bordet med deilig snacks som står klar og venter på dere. Ønsker dere å være litt privat, så er det mulig å reservere balkongbaren «Lille Storm» før og etter forestilling. Da får dere en bar og bartender for dere selv. Her har vi kapasitet til 25 gjester.

Uformelle samlinger, aperitiff eller bordreservasjoner er helt perfekt i kombinasjon med show eller arrangement på Ole Bull Scene.

Det er én fellesnevner for alt som skjer på huset vårt, og det er kvalitet. Dette setter vi høyt, og det gjenspeiles i alt vi gjør.

Med et flott interiør, god mat, hyggelig og smilende betjening og utsikt mot Ole Bulls plass er dette stedet for å se og bli sett i Bergen.

Hos oss er det Storm i kastene, bølger i glassene og skum på toppene.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad