Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Sykkeltur med Bergens høydepunkter og vandring på Ulriken

  • Holmedalsgården 3, Bergen
  • +47 55325500
  •  /  km From You
Overview

Selvguidet sykkeltur blant Bergens høydepunkter, kombinert med vandretur på Ulriken - Bergens høyeste fjell. Billetter til Ulriken643 er inkludert.

Denne turen tar deg gjennom Bergen sentrum med sykkel, der du får oppleve høydepunktene med byen, i ditt eget tempo. Vi har lagt opp en anbefalt rute, men du velger selv hva du ønsker å besøke, og hvor du vil sykle. Når du er fornøyd, sykler du opp til Ulriksbanen der du setter fra deg sykkelen og tar banen opp på fjellet. På fjellets topp, har vi lagt opp til at du går i tur i området med medbrakt matpakke. Du velger selv om du vil gjennomføre en 1-timers eller 3-timers tur fra toppen av Ulriken (643 moh.) Her vil du få oppleve mye kulturhistorie og fantastisk utsikt mens du vandrer i området rundt toppen av Bergens høyeste byfjell.

Ruteinformasjon: Vi har lagt opp en anbefalt sykkelrute som ikke er særlig krevende, og går for det meste langs sykkelsti og flat vei. Vær obs på møtende biler. Dette er en selvguidet tur, som vil si at du får utdelt GPS, og en mobil-app som begge guider deg til samme sted. I tillegg får du skriftlig informasjon om stedene du besøker.

Vi anbefaler å legge inn stopp på Norges Fiskerimuseum, Gamle Bergen Museum og Mariakirken. Følg fjellveien et stykke, da den har flott utsikt over byen.

Inkludert: Leie av sykkel, hjelm og sykkellås. Leie av GPS med alle nødvendige koordinater og skriftlig informasjon om fjellturen. Billetter til Ulriksbanen t/r og lunsjpakke.

Sesong: 20. april - 20. oktober

Alder: Minimum 12 år

Praktisk informasjon: Sykkel, utstyr og billetter hentes hos Bergen Basecamp i sentrum. Her får du en gjennomgang av utstyret og hjelp til å tilpasse syklene, før vi sender deg avgårde. Vi anbefaler å ta med vannflaske, kamera og solbriller. Ha gode sko, varme klær og vindjakke. Husk å kle deg etter været!

Anbefalt tidstabell: 10.00: Oppmøte hos Bergen Basecamp (Holmedalsgården 3 på Bryggen) for gjennomgang 10.30: Avreise Bergen Basecamp 11.30: Besøk Gamle Bergen Museum ca. 4,5 km 13.00: Gamle Bergen – Ulriken ca. 7,5 km 14.00: Ankomst Ulrikens topp 15.00: Tur i området 18.00: Ulriken – Bergen sentrum ca. 4 km 20.00: Levere sykkel og utstyr hos Bergen Basecamp i sentrum

Dette er en anbefalt tidstabell, der vi legger opp til at du velger 3-timers turen. Man kan legge opp hele dagen slik som man vil, og man kan starte aktiviteten på senere tidspunkt og bruke kortere tid om det er ønskelig.

Høydealternativer:

S: 150-170 M: 165-175 L: 170-190 XL: Over 190

Bestilles senest: Samme dag kl. 12

Avbestilling: Gratis avbestilling med full refusjon inntil 48 timer før avreise


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Opening hours

20. apr 2017 - 20. okt 2017: man tirs ons tors fre lør søn 00:00 - 23:59
See All
Click to activate
Bergen, Norway
The latitude and longitude
60° 23' 50" N / 5° 19' 29" E
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad