Skip to main content
Unknown Component
civid: 5859725619563aa6bbfabaff
name: plugins_common_social_share (widget)

Alver

TripAdvisor rating of 3

35

Westland Hotel

Westland hotel har ideell beliggenhet i praktfull vestlandsnatur blant fjord, fjell og hav, kun 49 km fra Bergen sentrum.

Westland Hotel ligger kun 50 minutter fra Bergen sentrum med en fantastisk panoramautsikt til alle kommunene i regionen Nordhordland. Hotellet ligger idyllisk til i hjertet av øyriket Lindås og er et flott utgangspunkt for dagsturer til regionens mange attraksjoner. Her er muligheter for opplevelser og rekreasjon enten en ønsker å reise rundt eller bare slappe av og nyte tilværelsen...

Westland Hotel er et moderne forretnings/konferanse, ferie- og fritidshotell med flotte fasiliteter og mange muligheter.

Hotellet har 86 komfortable rom, 172 sengeplasser, Panorama Restaurant med plass til 150 gjester, Lux Bar med plass til 150 gjester, lyse og trivelige kurs og konferanse/selskapslokaler, koselige og komfortable salonger og nydelig hage og uteområde.

Vi tilbyr våre gjester enkeltrom, dobbeltrom og twin-rom:

Enkeltrom. Alle rommene har bad med dusj, TV og minibar. Tilgang til trådløst nettverk.

Dobbeltrom. Alle rommene har bad med badekar, TV og minibar. Tilgang til trådløst nettverk inkludert i rompris.

Twinrom med seperate senger. Alle rommene har bad med badekar, TV og minibar. Tilgang til trådløst internett inkludert i rompris.

KURS OG KONFERANSER:

Våre kurslokaler er moderne, lyse og luftige - det største med plass for inntil 120 deltakere. Alle møterom har naturlig dagslys og er utrustet med standard teknisk utstyr. Trådløs nettilgang (WLAN) i alle konferanserom, gjesterom og fellesarealer. Alle møterom har tilstøtende salonger og utgang til terrasse.

Last updated: 03/26/2024

Source: Visit Bergen

Westland Hotel

Sider du nylig har besøkt