Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Fjord Norway Bergen

Zander K

  • Zander Kaaes gate 8, Bergen
  • +47 55362040
  •  /  km From You
Overview
Details

Et designhotell utviklet for de mest bevisste gjestene. Økologisk mat, treningsmuligheter og sentral beliggenhet gir deg den helt gode følelsen.

Zander K er bygd på de viktigste prinsippene for skandinavisk design – alt skal være funksjonelt og gjennomtenkt. Dette er et inspirerende sted å bo for travle gjester, og hotellet er designet slik at du får et behagelig opphold uansett om du er i byen i forbindelse med jobb eller ferie.

Zander K er designet av de Stockholm-baserte stjernearkitektene i Claesson Koivisto Rune, som har gitt hotellet en unik og moderne profil. Vi har ambisjoner om at alle skal kunne nyte god design, og inngår ingen kompromisser når vi tilbyr en rimelig designhotellopplevelse.

Zander K ligger rett ved både jernbanestasjonen, busstasjonen og Bybanen i Bergen, i sentrum av denne kulturbyen. Beliggenheten er perfekt når du vil oppleve Bergens mange musikk- og kunsttilbud, eller dra ut på en nydelig tur på fjorden.

Du kan bruke en av de 20 hotellsyklene gratis, eller parkere din egen sykkel på en av våre 75 innendørs sykkelparkeringsplasser. Hvis du har bil, er bare to minutter å gå til parkeringshuset ByGarasjen.

På Zander K har du alt du trenger – en komplett treningssal hvis du trenger å få ut litt energi, og en avslappende kafé og bar der vi serverer håndbrygg og lokal, organisk mat fra fjord og fjell.

For konferanser og samlinger har vi tre konferansesaler som kan åpnes opp slik at de til sammen rommer 150 personer. For at oppholdet ditt skal bli så behagelig som mulig, har vi isbitmaskiner og salgsautomater med utvalgte produkter i hver etasje.

De 249 rommene på Zander K er i seg selv bevis på at det praktiske og funksjonelle også kan være vakkert. Arkitektene i Claesson Koivisto Rune har vært involvert i alt ned til minste detalj. Hotellet har rom i kategoriene enkeltrom, dobbeltrom, superior/deluxe-rom og juniorsuite. 25 av rommene er designet for rullestolbrukere, vi har fem rom som kan knyttes sammen for familier, og én suite på 55 kvm.


  • Last Updated:
  • Source: Bergen Reiselivslag

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Inkludert frokost

Planlegg reisen

Tjenester
  • Gratis WiFi

Price

Description Price*
Enkeltrom 990,00 Pr. person
Dobbeltrom 595,00 Pr. person
* Price from
Green Travel
The Zander K has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad