Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
×
Search
Innerdalstårnet - innerdalen- norges vakreste dal Innerdalstårnet - innerdalen- norges vakreste dal Innerdalstårnet - innerdalen- norges vakreste dal
Innerdalstårnet - innerdalen- norges vakreste dal Innerdalstårnet - innerdalen- norges vakreste dal
Credits
Innerdalståret.
Photo: Foto: Erik Hattrem
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Har du allerede sett de største attraksjonene?

Hos oss har vi også reisemålene som ikke alle vet om. Våre skjulte perler kaller vi dem. Variasjonen er stor, så her er sjansene gode for at du finner noe som gir akkurat deg en unik opplevelse.

Valgene er mange. Her ligger det til rette for sykkelturer i havgapet og vandreturer som spenner fra familievennlige turer langs smale kyststier, til guidede toppturer i steile fjell. Eller hva med å nyte noen sommerdager på en av de mange setrene, eller fiske etter verdens hviteste torsk? Alt innen en kjøretur på en time eller to.

Ok, skal vi være helt ærlig med dere, så er ikke alle stedene vi nå skal vise dere så godt skjulte. Spør du de som er født og oppvokst her er dette stedet hvor de lekte når de var små, tar sin daglige treningstur, kjører forbi på vei til jobb, eller steder hvor de lever og bor. Men, for tilreisende er disses stedene mindre kjent. Enda...


Ta en kikk på disse

Disse skjulte perlene er vel verdt et besøk. Har du lyst å oppleve enda mer? Gå deg en tur på egenhånd. Sjansene er store for at du finner din helt egne favoritt.


Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad