Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Romsdal Molde

"Perler på en snor" med Didrik Solli-Tangen

Overview

I 2019 ble 90-årsjubileet til Molde Janitsjar markert. Vi hadde en knallåpning på året da vi i febr. presenterte konserten Musical Evening i Bjørnsonhuset, og fulgte opp med jubileumskonsert samme sted i mai. Begge konsertene med nesten fullsatt konsertsal.

Molde Janitsjar følger opp sin serie med populærkonserter, og presenterer nå konserten "Perler på en snor" med Didrik Solli-Tangen som vår gjestesolist.
Didrik ble født i Porsgrunn . Fra sine første år var han interessert i musikk, og som 15-åring begynte han i et band, først som trommeslager, og senere som sanger, opptreden foran klassekamerater og familie, og ble med i den lokale "high school musical".
Han har studert sang ved Barratt Due institutt for scenekunst i Oslo.
Solli-Tangen fikk sitt nasjonale gjennombrudd da han vant Melodi Grand Prix 2010 med låten «My Heart Is Yours», skrevet av Hanne Sørvaag og Fredrik Kempe. Han har siden deltatt i en rekke underholdningsprogrammer i norsk fjernsyn, bl.a. i Stjernekamp på NRK høsten 2017.

Molde Janitsjar er svært tilfreds med å ha fått til samarbeid med Didrik om konserten "Perler på en snor". Vi ønsker publikum velkommen til Bjørnsonhuset i Molde lørdag 8. febr. 2020.

  • Last Updated: 21.11.2019
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 8. februar 2020 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
"Perler på en snor" med Didrik Solli-Tangen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad