Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

Angvik

TripAdvisor rating of 5

164

Angvik Gamle Handelssted by Classic Norway Hotels

Book

Angvik Gamle Handelssted er en liten hotellperle ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære.

Angvik Gamle Handelssted er en liten hotellperle ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Hotellet byr på en perfekt balanse mellom eksklusivitet og en uformell hjemmekoselig atmosfære.

Med røtter tilbake til 1500-tallet

Angvik Gamle Handelssted har røtter tilbake til 1500-tallet da hollandske seilskuter ankret opp i bukta for å kjøpe tømmer. De startet en tradisjon for å ta vare på de reisende. På slutten av 1800-tallet var her blant annet dampskipskai, handel og tønneproduksjon. Etter hvert ble stedet et knutepunkt for samferdsel.

Fjordhotell med lokale tradisjoner

Angvik Gamle Handelssted drives i dag som kurs-, møte- og selskapshotell og har 37 rom. Hotellet ligger helt nede ved fjorden og er bygget i klassisk stil, med stor vekt på å beholde historie og lokale tradisjoner.

Velkommen til bords i Bøkkerstua

Her serveres kortreiste måltider basert på lokale sesongvarer. Kjøkkensjefen komponerer en ny 5-retters meny hver dag. Norsk matopplevelse, men med innslag av internasjonale trender og teknikker. Her får du et måltid til minneboken – på et sted med røtter tilbake til 1500-tallet.

Lunsj og middag må forhåndsbestilles

Middag serveres kl 19.30

Finn roen i Angvik

Gjestene hos Angvik Gamle Handelssted søker i hovedsak ro, stillhet og den gode atmosfære. Det innebærer at vertskapet legger til rette for dette. I Badehuset spa finnes velværebasseng, tyrkisk dampbad, finsk badstu, isdusj og ulike typer behandling. I Museet Handelshuset Angvik i den gamle "Gustavbua" er det kulturhistorie helt tilbake til hollendertiden på 1500-tallet.

Angvik Gamle Handelssted er medlem av hotellkjeden Classic Norway Hotels. I tillegg ble hotellet i 2022, som det første i Skandinavia, tatt opp som medlem i den prestisjefylte europeiske kjeden Romantik Hotels.

Prisen inkluderer:

Frokost

Fri inngang i badehuset, museum og kunstgalleri

I sommerhalvåret fritt lån av robåt, sykler og fiskeutstyr

Last updated: 10/25/2023

Source: VisitNordvest

Angvik Gamle Handelssted by Classic Norway Hotels

Book

Sider du nylig har besøkt