Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

ANGVIK

Badehuset Spa

Slapp av og nyt atmosfæren i det gamle stabburet ved Gamle Angvik Handelsted. Her kan du få ulike spabehandlinger og bade i velværebadet.

Badehuset Spa består av et gammelt stabbur fra 1700 tallet og et moderne nybygg med flott design. Her får kroppen et løft i hverdagen gjennom inspirasjon, ro og positive opplevelser. Badehuset Spa er en stille sone for gjester som ønsker avkobling i hverdagen. 

Hud- og kroppspleie Siren er daglig leder for Badehuset Spa og har flere flinke ansatte hos seg. Siren er utdannet kosmetisk sykepleie og jobber mye med hud og kroppspleie. Det er satt sammen en variert meny som passer til de fleste. I resepsjonen i Badehuset Spa kan enn også kjøpe skjønnhetsprodukter. De selger Elixir, Pevonia, Jane Iredale og Bitch and Brows. Bestilling bør gjøres i god tid før ankomst på telefon 71 29 13 03 eller per epost på : spa@angvik-hotell.no

Bad- og velvære

Du kan koble av med en "heittur pottur" varmebad (36 grader) , tyrkisk dampbad (42 grader) og sauna (90 grader). Dersom dette blir for varmt, kan du avkjøle deg med en isdusj, eller kanskje et bad i Tingvollfjorden. I andre etasje i stabburet finnes et avkoblingsrom hvor du kan ta med din favorittbok og nyte en stille stund.

For boende gjester er velværeavdelingen åpent fra klokken 10 til 19 fra mandag til lørdag.

Badehuset Spa er også tilgjengelig for gjester som kun er på dagsbesøk (kun på forhåndsbestilling og per avtale) kr 200,- 

 

Last updated: 01/29/2024

Source: VisitNordvest

Badehuset Spa

Sider du nylig har besøkt