Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)
MOLDE

Buss til tur: Digergubben - en av Midsundtrappene

Bestill

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Molde til Midsund og gå Digergubben - en av Midsundtrappene. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Molde - Midsund - Molde

Denne rundturen tar deg til Midsund som ligger på Otrøya i Romsdalsfjorden, der bare noen små øyer og holmer skiller øya fra Atlanterhavet. Rundturen tilbys med buss og ferge for å gjøre det enklere å komme seg til Midsund når du skal gå tur i Midsundtrappene. Her har sherpaer fra Nepal har bygget fantastiske steintrinn for å gjøre turen opp til fjellet Digergubben mer tilgjengelig for publikum.

Steinarbeidet er en attraksjon i selg selv. Når du så legger til fantastisk utsikt mot fjell, fjord og havet blir det virkelig verdt å ta turen Terrenget er bratt, men med trappene er det enklere for flere å ta denne turen. Pass på at du har på deg tilstrekkelig med klær og godt fottøy, da det kan være kjølig på disse kanter til og med på sommeren.

Reisen til Midsund kan bookes hele året, men om vinteren er det kanskje ikke alltid tilrådelig å gå trappene. Sjekk forholdene før du drar! Før du tar turen opp Midsundtrappene anbefaler vi at du forbereder deg ved å lese med om turen. For turbeskrivelser se boka: De beste turene i Midsund.

Avgang fra: Molde trafikkterminal, spor 4

Dette er Midsundtrappene

Midsundtrappene består av fire turstier hvor deler av stiene er tilrettelagt med steintrapper av sherpaer fra Nepal - et imponerende arbeid som vil være til glede i hundrevis av år. Byggverket med trappene er verdt turen i seg selv, i tillegg får du en fantastisk utsikt til fjell, fjord og hav.

Rørsethornet (659 moh.) - Norges lengste sammenhengende steintrapp med 2200 trinn

Digergubben (527 moh.) og Midsundhornet (483 moh.)

Bløkallen (522 moh.) - kanskje den fineste turen langs den gamle Kløvstien

Aksla (110 moh.) og og Akslahornet (411 moh.) - den korteste turen til utsiktspunktet Aksla, utfordrende videre til Akslahornet. 

Guide på turen?

Det er også mulig å leie guide til turen, se Fire topper i Midsund med Utendørs AS


Last ned gratis audioguide

Guide på din mobil - på denne bussruten tilbys også audioguide. Last ned appen Voice Of Norway og nyt historiene der du er. Bilder og tekst supplerer det du ser. Kartet gir deg full oversikt. Guide finnes på norsk og engelsk.

Kilde: VisitNordvest

0

Buss til tur: Digergubben - en av Midsundtrappene

Bestill

Sider du nylig har besøkt