Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

Kristiansund N

TripAdvisor rating of 3.5

12

Byskogen Camping

Byskogen Camping er en lun og trivelig campingplass ca. 8 kilometer fra sentrum av Kristiansund. Her er det helårsdrift, og utleie av rom, leiligheter og hytter, samt gode kjøkken- og sanitærfasiliteter for telt, bobiler og campingvogner. Gratis trådløst internett og tilgang på felles peisestue med TV fram til klokken 22 på kvelden.

Hyttene har eget kjøkken og dusjbad. Prisen inkluderer trådløst internett, TV og sengetøy for to personer, samt sluttrenhold. Rom med 2-5 senger i hovedhuset. Disse er tilknyttet felles kjøkken- og sanitæranlegg, samt mulighet for å benytte felles stue i samme bygg. Her kan man også leie en leilighet med to soverom i hovedhuset. Denne har soveplass for 4 personer, samt eget kjøkken og TV/sofakrok. Leiligheten har tilgang på dusj og toalett i gangen på samme etasje. Gode plasser for bobiler og campingvogner, med tilgang på elektrisitet, trådløst internett, tømmestasjon og vannfylling. Teltturister er også hjertelig velkommen. Inkludert  i prisen følger tilgang på felles kjøkken- og sanitæranlegg, samt mulighet for å benytte felles stue i hovedhuset på dag/kveldstid.

Byskogen Camping ligger nær vandreruta Fjordruta. Det er bl.annet kort vei til Kvernberget flyplass, butikker, og Seivika fergekai der mange starter sin tur langs Fjordruta. Byskogen formidler også leiligheter i Kristiansund sentrum, Kristiansund Apartments. Her er både hybler med kjøkken og 2-og 3-roms leiligheter og klasserom for opptil 15 personer.  

Last updated: 10/25/2023

Source: VisitNordvest

Byskogen Camping

Sider du nylig har besøkt