Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad

Nordmøre Rindal

Dalalåven Atelier

  • Rindalsvegen 13c, Rindal
  • +47 41579523
  •  /  km From You
Overview

Inga Dalsegg - Malerier som skaper følelser og emosjonelle tanker

Kunstneren Inga Dalsegg holder til på Dalalåven Atelier i Rindal sentrum. Adressen er Rindalsvegen 13 c, 6657 Rindal.

Inga Dalsegg jobber med oljemaleri både på lerret og på papyrus, tegning og litografi. Hun har også jobbet en del med prosjekter på pergament.

Dalalåven Atelier åpnet i august 2014. 
I tillegg til atelier har Dalsegg her utstilling av kunsten sin med salg rett fra veggen, og en butikkrok der hun selger et utvalg kunstprodukter som lys, kunstkalendre, kort, serveringsbrett, brikker, slips og annet med motiv av hennes maleri på.
Her er det noe i alle prisklasser!

Åpningstidene varierer noe da kunstneren selv reiser en del med kunsten sin til div utstillinger og messer i inn- og utland. Som oftest er det åpent daglig mens hun selv jobber der. 
For å være sikker kan det være lurt å ta kontakt og spørre via telefon eller e-post. Hun åpner også gjerne på kveldstid og helg på forespørsel da hun bor like ved.

Inga Dalsegg sin kunst er figurativ, den skapes ut fra et sterkt ønske om å utforske universell symbolisme og det å uttrykke det vakre i menneskets opplevelser, - i selve livet, - i alle dets former. Hun forsøker å uttrykke mange forskjellige følelser i kunsten sin for å vise alle sider av livets veg.

Dalsegg er medlem i Norske Billedkunstnere, hennes malerier er innkjøpt av flere store firma i Norge og England. Hun har deltatt på et 80-talls utstillinger i inn- og utland, - i tillegg til i Norge har hun blant annet hatt utstillinger i Sverige, USA, England, Nederland, Belgia, Estland og Brasil


 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad