Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

Åndalsnes

TripAdvisor rating of 5

210

Ettermiddagstur på el-sykkel med Hotel Aak

Book

Vi guider deg på el-sykkel rundt omkring i Romsdalen. Perfekt tur for deg som ønsker et lite Romsdals-eventyr på ettermiddagen. Vi tester el-syklene rundt omkring i Åndalsnes, både på asfalt og i terrenget - vi kan tilpasse etter ønske. Et spennende eventyr med fantastisk natur og garantert god stemning! Nyt frisk luft og fabelaktig utsikt når du tråkker i vei. Det fine med el-sykkel er at du selv kan bestemme hvor mye energi du vil bruke. Du trenger ikke å være i god form, du kommer deg fint rundt uten å bli spesielt sliten. Passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel. Dette er inkludert: Guide  El-sykkel  Hjelm Sykkeljakke Sykkelhansker Kjekt å ha med:  Liten sekk med vannflaske, snack, vindtett jakke, ekstra klær i sekken.   Oppmøte og start på Hotel Aak. Her møtes vi ved resepsjonen og finner utstyr som passer til deg. Når alle har fått el-sykler tester vi litt hvordan det fungerer, og så tråkker vi i veg mot nye eventyr!

Vi guider deg på el-sykkel rundt omkring i Romsdalen.

Perfekt tur for deg som ønsker et lite Romsdals-eventyr på ettermiddagen. Vi tester el-syklene rundt omkring i Åndalsnes, både på asfalt og i terrenget - vi kan tilpasse etter ønske. Et spennende eventyr med fantastisk natur og garantert god stemning!

Nyt frisk luft og fabelaktig utsikt når du tråkker i vei. Det fine med el-sykkel er at du selv kan bestemme hvor mye energi du vil bruke. Du trenger ikke å være i god form, du kommer deg fint rundt uten å bli spesielt sliten. Passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel.

Dette er inkludert:

Guide 

El-sykkel 

Hjelm

Sykkeljakke

Sykkelhansker

Kjekt å ha med: 

Liten sekk med vannflaske, snack, vindtett jakke, ekstra klær i sekken.

 

Oppmøte og start på Hotel Aak. Her møtes vi ved resepsjonen og finner utstyr som passer til deg. Når alle har fått el-sykler tester vi litt hvordan det fungerer, og så tråkker vi i veg mot nye eventyr!

Last updated: 01/29/2024

Source: VisitNordvest

Ettermiddagstur på el-sykkel med Hotel Aak

Book

Sider du nylig har besøkt