Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Nordmøre Kristiansund

Fiske på Nordmøre

  • Kongens plass 1, Kristiansund
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Havet utenfor Nordmøre har alltid vært rikt på fisk. Bosettingen og næringslivet langs kysten er fortsatt basert på at fisket etter torsk, sei, lyr, brosme, sild og makrell gir fiskeren inntekter.

Hele året er fritidsfisket langs kysten og i havet, en lidenskap og hobby for et stort antall sportsfiskere. Torsk på 6 - 8 kilo er ingen sjeldenhet og en sei på hver krok kan de fleste få oppleve.

Våre fiskevatn er rene, friske og fulle av liv med ørret og røye av høy kvalitet. Elvene våre søkes vernet mot spredning av fremmede fiskearter og smittsomme sykdommer. Dette arbeidet har sørget for at vi årlig kan høste flere tonn med laks og ørret av topp kvalitet. Sportsfiskerne må derfor vise respekt for de retningslinjer som gjelder for fritidsfiske, til glede for seg selv og alle andre.

Fisket etter saltvannsfisk er gratis, statlig fiskeavgift for fiske etter laks og ørret i saltvann betales på postkontoret, fiskekort for fiske etter laks og ørret i elver og vatn kjøpes lokalt hos grunneiere, bensinstasjoner, forretninger eller på turistkontoret.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad