Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)
SMØLA

Fiskeværet Veiholmen

Veiholmen er et levende fiskevær som ligger ytterst mot nord på Smøla og er knyttet til hovedøya med en vei som med bruer, fyllinger og beskyttende moloer er en opplevelse i seg selv.

Reis til Veiholmen og finn roen. Opplev et levende fiskevær og et yrende dyreliv, både under, i og over havoverflaten. På Veiholmen kommer båtene inn med fangst og sjøfugl og havørn markerer at her er det mat og få. Bli fasinert av det stadig skiftende lyset ute i havgapet

Området rundt Veiholmen har en av Norges kanskje aller mest innbydende skjærgårder.

– Holmer, skjær og sandbanker i hopetall innbyr til dykking og kajakkpadling. Du kan bli med på havørnsafari, oppsøke vikinggraver, spise god nordmørsk kost.

Prøv et av de fine spisestedene og bli overbevist om at fiskeretter av dagens fangst- det er det beste. Fine kystkulturelle idyller, spennende museum, rorbuer og gjestebrygger er klar til ditt bruk.

På sommeren myldrer det med mennesker ute på øya, spesielt populære er de årlige gla´ dagan. Turister fra hele verden blandet inn sammen med lokale innbygere skaper in idyllisk sommerstemning. På sommerstid er Veiholmen et populært reisemål så det er tryggest å bestille på forhånd.

Kilde: VisitNordvest

0

Fiskeværet Veiholmen

Sider du nylig har besøkt