Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal SUNNDAL

Fugelvåg Gard og Camping

  • Vågaveien 5, Sunndal
  • +47 99704464
  •  /  km From You
Overview
Details

Fugelvåg Gard og Camping ligger idyllisk til innerst i Ålvundfjorden i Sunndal Kommune. Her er fjord, fjell og elv i umiddelbar nærhet. Hele campingplassen har strandlinje. Solnedgangene er enestående og kan nytes fra vogna, hyttene eller teltplassen. Stedet egner seg godt som base for utflukter til spektakulære Innerdalen, Aursjøen, eller Atlanterhavsvegen, eller til de som ønsker dagsturer til bylivet i Molde eller Kristiansund. Vi ønsker å være et foretrukket turistmål for de som ønsker en rolig og familievennlig plass, eller som vil nyte naturen på vannet eller i fjellet. 

Hytteutleie: Vi har 6 campinghytter nede på stranda, alle med god utsikt utover fjorden. I mai 2020 ferdigstilte vi oppussing av 2 av hyttene. Ved hjelp av lokal arkitekt ble de gamle hyttene helt nye, delikate og veldig praktiske. De 4 andre hyttene er fine tradisjonelle hytter.

Arctic Dome: Plassen har og en Arctic Dome, innredet som et glamping telt, plassert for seg selv oppe på en høyde. Her er det fin utsikt hele veien rundt mot fjell, fjord og elv. Her kan man bo komfortabelt i telt, man har tilgang til sanitæranlegg og kjøkken hvis behov. Kano lånes kostnadsfritt ved leie av dome.  

Bobiler og campingvogn: Ute på Tangen har vi døgnplasser for bobil, vogn og telt. Her står en godt skjermet for trafikkstøy. Elva på den ene siden, og fjorden på den andre siden. 

Helårsplasser/sesongplasser: Vi har og helårsplasser og sesongplasser for vogn eller bobil. Her er det gode muligheter for "rimelig hyttetomt helt nede ved fjorden".  

Fugelvåg Camping ligger i tilknytning til Fugelvåg gård og drives av familien som bor der. Resepsjonen ligger i storstua i hovedhuset på gården. Den er en attraksjon i seg selv for mange turister.

Fugelvåg Camping - den lille campingplassen noe utenom det vanlige.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Jakt og fiske
  • Natursti
  • Havfiskeri

Taste Norway

Restauranter og kafeer
  • Grill-/biffrestaurant
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages