Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal Smøla

Gårdsbutikken på Villsaugården

  • +47 41567318
  •  /  km From You
Overview
Details

Gårdsbutikken på Villsaugården får du kjøpt eksklusive spekepølser, fantastiske fenalår og kanskje det beste pinnekjøttet i Norge. Vi selger også en rekke andre lokalmatprodukter fra Smøla og Nordmøre, inkludert verdens beste ost, «Kraftkar», fra Tingvollost. Du kan kjøpe myke, varme villsauskinn, spennende keramikk og lokal husflid.

Vi har den hyggeligste, morsomste og mest innholdsrike gårdsbutikken på våre kanter. Det sier i alle fall gjestene våre.

På Villsaugården er du i villsauens rike. Villsaugården er stedet for både barnefamilier, vennegrupper og voksne par på tur. I gårdsbutikken finner du noe for enhver smak og for alle aldersgrupper. Vi tilbyr lokalmat, sjokolade og godterier, villsaustrikk og villsauskinn, lys, kopper, glass og fine gaver.

Det du spiser i restauranten, kan du kjøpe med hjem fra butikken – ferdigmarinert klippfisk, mørbrad av villsaulam, røkt og speket hval og varmrøkt, gravet og røkt laks.

Et besøk i gårdsbutikken kombinert med lunsj eller middag i lokalmatrestauranten, og kvalitetstid i solveggen eller på utsiktsterrassen vår, og så en spasertur på gårdstunet mens barna mater villsaulammene – det er nesten et dagsprogram for en familie som vil gjøre noe kjekt sammen.

Gårdsbutikken er åpent i skolens sommerferie, og ellers annonseres åpningstidene på Facebook/Villsaugården.

 

 

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Taste Norway

Lokalmat
  • Lokal mat
Restauranter og kafeer
  • Lokale matretter

Aktiviteter

Shopping
  • Kunsthåndverk
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages