Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal AURE

Grautaneset Artic Dome

  • +47 91123596
  •  /  km From You
Overview

Ved foten av det spektakulære fjellet Tustnastabben ligger naturskjønne Grautaneset. På den ene siden har dere utsikt mot sjøen hvor dere kan nyte solen forsvinne i havet ved solnedgang. På den andre siden ser dere rett opp i fjellet Tustnastabben som strekker seg 830 moh. Domen ligger usjenert til ved fjellet, skjermet fra samfunnets mas og stress. Ta med deg den du er glad i og få en naturopplevelse utenom det vanlige.

Alt ligger til rette for at dere skal kose dere på Grautaneset. Etter en gåtur langs skogsstien på 350 meter, kommer dere fram til domen. Her er det både toalett, dusj, badestamp, kjøleskap, komfyr og lademuligheter for mobiltelefon og i-pad. Grill og behagelige utemøbler finnes like utenfor inngangsdøren. Sengene er oppredd og badestampen klar til bruk når dere kommer.

Grautaneset ligger ikke langt unna sjøen. Her er det mulig å fiske, bade eller rett og slett bare slappe av på svabergene og nyte livet. Fiskestenger, redningsvester og badehåndklær ligger klare til bruk.

Aure kommune, og spesielt øya Stabblandet som Grautaneset ligger på, er kjent for fantastiske turmuligheter i fjellet. Det er to fjellkjeder på Stabblandet, den kompakte Innerbergssalen/Stabben langs vestsiden av øya og fjellene Storøra og Litløra som fortsetter i en mindre bergrygg langs østsiden av øya. Mellom disse ligger dalen Soleimsdalen. Innerbergsalen er med sine 908 moh høyeste fjell i Aure kommune, og også Sør-Norges høyeste øytopp. Øya Tustna ligger like over sundet for Grautaneset, her er det også gode tur-, fiske- og opplevelsesmuligheter.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Facts

Landscape
Mountain area
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages