Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Høyt i Romsdalen - Romsdal Lodge

  • Øvre Kavli, Rauma
  • +47 99030309
  •  /  km From You
Overview

Romsdalen er et av Norges beste områder for toppturer på ski. I vinter har vi gleden av å presentere en tur utenom det vanlige: en tredagers høyalpin skitur i spektakulære og godt gjemte Romsdalsfjell.

Turen starter på sjarmerende Romsdal Lodge. Hele turen er på 5 dager, ankomstdag og hjemreisedag kommer i tillegg til 3 dager på ski. 

Turbeskrivelse

Dag 1

Ankomst Romsdal Lodge i Isfjorden. Guiden møter gjestene til grundig turplanlegging, pakking av utstyr og en god middag. Overnatting på lodgen.

Dag 2

Tidlig start med felles transport til Grøvdalen der vi starter oppstigningen mot Svartvassbu 999 moh gjennom flott skog på god sti. Vel framme på hytta innlosjerer vi oss. Vi bestiger Nyheitind 1598 moh og/eller Sjøvdøla 1719 moh som er to fantastiske fjell i området. Lang dag, men mye flott skikjøring. Retur til Svartvassbu med god middag, turplanlegging og en god natt.

Dag 3

Frokost og bestigning av Styggeværshaugen 1371 moh. Ved gode forhold, blir det skitur til øssiden før vi bikker ned mot Horndalen for lunsj under Melkallen. Herfra- lang stigning mot Vasstindbu 1190 moh som er kåret til en av Norges flotteste beliggende DNT Hytta. Hvis noen har mer krutt i
beina, er det mulighet for en kort tur oppom Kalvgjeltinden 1279 moh eller Nordre Vasstinden 1378 moh før vi nyter middag og planlegging av neste dag.

Dag 4

Dagen starter med turens bratteste nedkjøring nordover i Kalvgjelbotn. Vel nede traverserer vi sørover og går flatt over Kjøvdalsvatnet. Stigningen er turens siste og går opp i et område sjeldent besøkt av skibestigere. Vi er nå på baksiden av Norges beste toppturfjell, Kirketaket. Videre opp Hesteskoen for lunsj. Vi setter skiene på sekken for å bestige Kirketaket 1439 moh via nord ryggen. Fantastiske utsikt og 1200 meter skikjøring hele veien ned til Romsdal Lodge hvor vår Lodgekokk er klar med treretters middag og god drikke

Dag 5

Frokost og oppsummering over kaffekoppen før hjemreise. 

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Price

Description Price*
Pr.person per person. / (min. 3 pers. max 5 pers.) Price incl. guide, 11000,00 Pr. person
* Price from
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages