VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

HI Åndalsnes Vandrerhjem

  • Setnes, Rauma
  • +47 71221382
  •  /  km From You
Overview
Details

HI Åndalsnes Vandrerhjem ligger idyllisk til ca 1,5 km utenfor sentrum av Åndalsnes, omkranset av de spektakulære romsdalsfjellene og nær fjorden. Vandrerhjemmet er et av de eldste i Norge, og ligger i et koselig gårdstun bestående av tre bygninger. Vi kan tilby gjestene våre en hyggelig velkomst, rene og ryddige rom/fellesareal, et stort uteareal og gratis parkering.

Vandrerhjemmet kan tilby forskjellige overnattingsalternativer, inkludert dobbeltrom, familierom, og enkeltseng i flersengsrom. Vandrerhjemmet har også et godt ustyrt gjestekjøkken. I hovedsesongen serveres det god frokost med et rikt utvalg. Vertskapet legger stor vekt på at gjestene trives, og vil gjøre sitt ytterste for at du får et utforglemmelig opphold på Åndalsnes.  

Vandrerhjemmet har en stille og rolig atmosfære, og er dermed veldig barnevennlig. Vandrerhjemmet er et ypperlig utgangspunkt for fotturer i fjellet, sykkelturer eller sightseeing med bil. Med base på vandrerhjemmet kan du utforske Romsdalens mange perler, eller delta på utendørsaktiviteter. Vi kan nevne Stand Up Paddleboard på elva, kajakktur på fjorden, fsketur på fjorden, besøke klatreparken Høyt & Lavt på Bjorli, prøve zip-lines og klatrenettet i høydeparken Ville Verma. Tips til flere interessante museer/opplevelsessentre å besøke:

- Norsk Tindesenter på Åndalsnes

- Trollveggen Besøkssenter

- Sagelva Vasskraftsenter

- Lesja Bygdemuseum

- Opplevelsessenteret Ville Krefter i Tafjord

- Bergtatt Opplevelser

Fra Åndalsnes kan du ta dagsturer til kjente attraksjoner i Norge. Aktuelle turmål er for eksempel Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Molde, Atlanterhavsveien, Mardalsfossen, moskussafari på Dovrefjell, Kristiansund, og ta båten ut til øyene ytterst i havgapet.

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Overnatting

Hotellfasiliteter
  • Gratis parkering

Planlegg reisen

Reiseinformasjon
  • Parkering - gratis

Opening hours

14. mai 2021 – 1. sep. 2021
Daily
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages