Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Fjord Norway Romsdal Molde

HI Molde Vandrerhjem

  • Raumaveien 2-4, Molde
  • +47 71259470
  •  /  km From You
Overview

HI Molde Vandrerhjem ligger i naturskjønne omgivelser på vestkanten av Molde sentrum. Vandrerhjemmet har en nydelig utsikt over fjord og fjell, samt flotte plenarealer til glede for gjestene.

Molde, ”rosenes by”, ligger i Møre og Romsdal. Byen er et kjent turistmål som tilbyr et mangfold av turistattraksjoner, som blant annet øyhopping mellom Ona, Finnøy og Sandøy. Videre har man ”Moldepanoramaet”, som med sine 222 tinder er kjent for sin fantastiske utsikt. Mange reisende liker godt å fiske, bade og klatre i dette området. Molde huser også den verdensberømte festivalen ”Molde Jazzfestival”, som hvert år trekker over 80 000 mennesker til byen. Her kan man oppleve et mangfold konserter med store artister på internasjonal skala. Planlegger du å besøke festivalen, er HI Molde Vandrerhjem et ideelt sted å overnatte. Merk at prisene på overnatting vil avvike noe under disse dagene.

Vandrerhjemmet kan tilby forskjellige overnattingsalternativer, inkludert dobbeltrom, familierom, og enkeltseng i flersengsrom. Vandrerhjemmet har også et godt ustyrt gjestekjøkken

For oppdaterte priser, se www.hihostels.no/molde
For filmklipp, se:
http://www.youtube.com/user/fjordhostel#p/u/1/Rj1RScYYO1s


  • Last Updated:
  • Source: Fjord Norge AS

Opening hours

Jun 1 2017 - Aug 10 2017: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun: 00:00 - 23:59
See All
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad