Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Nordmøre Rindal

iTrollheimen - arrangør av opplevelsesturer i Trollheimen

  • Rindalsvegen 2, Rindal
  • +47 93088652
  •  /  km From You
Overview

iTrollheimen er lokalisert i Rindal med Trollheimen fjellområde som kontorlokale. 

Vi er ute etter å finne de små tingene som kan gi de store opplevelsene. Vår filosofi er at du ikke nødvendigvis trenger å være på de høyeste fjellene eller i de bratteste bakkene for å få de største opplevelsene. Vi mener at man både lærer og opplever best når man har det gøy. Derfor får er ordtaket vårt Oppdage ved å Oppleve.

Vi ønsker at de som kommer til oss skal få en kontrast til hverdagen og målet er ett skuldersenk på noen centimeter. Hos oss skal man oppleve mestring i å bli kjent med skapningene vi møter og aktiviteter vi må gjennomføre.

iTrollheimen skreddersyr i stor grad opplevelsene, men vi har også noen faste tilbud i form av camper for barn og unge og aktivitetsløype/underholdning for firma og grupper.

Med god kompetanse på formidling av både lokal historie, kultur og naturverdier blir turen og møtet i Trollheimen løftet noen hakk. Siden vi er i trollenes rike må vi tenke som trollene. Dermed skaper vi unike naturopplevelser gjennom å gjøre det usynlige synlig og tilgjengelig for alle.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad