Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Romsdal Rauma

Kombi billett Romsdalseggen buss og inngang Tindesenteret

  • Havnegata 2, Rauma
  • +47 73604557
  •  /  km From You
Overview

Kombiner turen over Romsdalseggen med ett besøke på Norsk Tindesenter, da får du oppleve to av høydepunktene i Romsdalen til en veldig rabattert pris. Pakken inneholder billett til Romsdalseggenbussen + Inngangsbillett til Norsk Tindesenter.

ROMSDALSEGGEN BUSSEN

Bussene kjører hver dag kl 09:30 i perioden 30. juni til 30. september, samt kl 12:00 på fredager og lørdager i perioden 1. juli -12. august. 

Bussavgang fra Åndalsnes togstasjon, like utenfor Norsk Tindesenter. 

Husk å ta med dagstursekk med passende klesskift, komfortable fjellsko, en god lunch og rikelig med drikke. Ta forholdsregler ved dårlig vær, og velg rute etter egne ferdigheter og værforhold. Les informasjonen nøye før du forbereder deg på en krevende fjelltur. Klikk her for å lese Romsdalseggen brosjyren. 

Kjøp billetten på forhånd, og du gis prioritert inngang på bussen. Den første bussen starter å kjøre så snart den er fylt opp, og det kan bli fra kl 9 om morgenen. Vi råder deg derfor til å møte opp før kl 9 for om du vil bli med på de tidligste avgangene. Nytt av året er ettermiddagsbuss kl 12 på fredag og lørdag. 

INNGANG NORSK TINDESENTER

Norsk Tindesenter er ett opplevelsessenter med hovedfokus på norsk tindehistorie og bratt friluftsliv.

Start besøket på Norsk Tindesenter med filmen Trollfolk.  Her får du sett bratt friluftsliv på sitt beste i kombinasjon med spennende eventyrfortelling. Filmen varer i ca 15 minutter før du forsetter ferden inn i tindemuseet hvor du finner en moderne utstilling som på en variert måte formidler tindesportens utvikling i Norge. Utstillingen legger opp til interaktivitet, læring og lek for både voksne og barn. Sanne historier har blitt dramatisert, gammelt utstyr er kommet frem i lyset og egne klatreferdigheter kan testes. Du finner en rekke temavideoer, illustrerende bilder, dokumentasjon og tekster på både norsk og engelsk. 

Videre finner du også Norges høyeste innendørs klatrehall - Carls Hall - på Norsk Tindesenter. Selv om det er høyt under taket, finner du klatre- og buldreruter for alle nivå.  

En inngangbillett på Norsk Tindesenter inkl. alle aktiviteter en hel dag. 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad