Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

Rauma

TripAdvisor rating of 5

11

Lensmansgarden

Book

Lensmansgarden i Innfjorden ligger rundt 10 km frå Åndalsnes. Garden er et perfekt utgangspunkt for naturopplevelser i Romsdalen hele året.

Lensmansgarden ligger rundt 10 km fra Åndalsnes i retning Ålesund. Her får du oppleve en gammel gard der driftsbygningene er ombygde til leiligheter og møterom. I tillegg tilbys høystandard hytter i ulik størrelse. I hagen finner du grillplasser til sosial samling og avslapning etter dagens aktiviteter. Garden er godkjent miljøfyrtårnsbedrift.

Bo tett på fjord og fjell

Garden ligger rundt 600 meter fra sjøen. I småbåthavnen har gjestegården 10 båter til utleie. Du har tilgang til sløyerom på garden, samt at det finnes gode muligheter for fiske i fjellvatn.

Lensmansgarden er et godt utgangspunkt for vandring i Innfjorden og Romsdalen. Her ligger de flotteste fjellturene på rekke og rad. Du finner turer av ulik vanskelighetsgrad - både bortgjemte perler og toppattraksjoner som Rampestreken, Romsdalseggen og Trollstigen. Dette er et overnattingssted som egner seg godt både for store og små familier, drevne og nyere turgåere.

Åpent hele året

Lensmansgarden har åpent hele året. Om vinteren møter du likesinnede skientusiaster som vil utforske snøen Romsdalsfjellene med toppturski, langrenn eller fjellski. I vinterhalvåret tilbys også oppredde senger og badstue.

På vår, sommer og høst er finner du et yrende båtliv på fjorden, mens fotturgjestene og jegerne legger avgårde innover dalene og oppover mot utsiktstoppene. Noen gjester velger også å leie elsykkel for å utforske det vakre fjordlandskapet og Trollstigen.

Velkommen som gjest ved Lensmansgarden i Innfjorden.

Last updated: 01/29/2024

Source: VisitNordvest

Lensmansgarden

Book

Sider du nylig har besøkt