Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Nordmøre Smøla

OlsenNaustet- overnatting

  • Veiholmen, Smøla
  • +47 94240243
  •  /  km From You
Overview

Glamping i flotte omgivelser på OlsenNaustet

Det vakre værbitte OlsenNaustet  med det opprinnelige reisverket  fra 1770, er som en gammel dame i nye klær der hun står med vaiende gress på taket og speider ut mot havet.

Bygget har store glassflater som bringer den storslåtte naturen og omgivelsene  inn i  Naustet, med lunende varmekabler i det rustikke høypolerte betonggulvet og  ikledd gammelt panel fra en tilårskommen låve ikke så langt unna.

I dette vakre bygget  har vi gleden av å kunne tilby overnatting i særegne omgivelser for  2 personer i deilige senger på gulvnivå oppe på den luftige hemsen, derfor beskrivelsen glamping  som betyr glamorøs camping!

Herfra har man fin utsikt til hav  og himmel  mens  lyden av vind  og bølger dysser en i søvn.

I OlsenNaustet kan  man være for seg selv, men likevel så tett på det som måtte skje på Veiholmen. Naustet har et rustikt og moderne kjøkken med det som trengs av utstyr og fasiliteter samt et dusjbad med varmekabler. Peisovnen kaster fint lys og gir ytterligere varme i bygget.

De store vinduene fremstår som enorme tv-skjermer som bare innbyr til å sitte i de gode stolene og drømme seg bort, uansett vær, og godt beskyttet av Moloen.

OlsenNaustet har selvfølgelig godt internet slik at man kan dele de vakre og dramatiske  inntrykkene med omverdenen. Solskjerming på alle vinduer sikrer litt privatliv dersom det er ønskelig.

Fine uteområder med egen bålpanne gjør at man kan nyte dagen og de vakre solnedgangene i le for nordavinden.

Stedet gir ro i sjelen og fred i sinnet.

Kom og Glamp med oss!

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad