Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)
Kristiansund

Opplev Kristiansund, Edøy og Veiholmen med hurtigbåt og buss

Bestill

Reis som de lokale fra Kristiansund til Edøy og Veiholmen. Turen med hurtigbåt og rutebuss er planlagt for deg, slik at du kan konsentrere deg om å nyte reisen.

Fiskeværet Veiholmen ligger ytterst mot nord på Smøla. På denne turen får du oppleve en flott hurtigbåttur fra Kristiansund til Edøya, før bussen tar deg til det sjarmerende fiskeværet Veiholmen. Veiholmen er knyttet til hovedøya med en imponerende infrastruktur av bruer, fyllinger og beskyttende moloer .

Veiholmen – et levende fiskevær

I fiskeværet kjenner du lukta av tare, tang og sjø, mens du kan se båtene komme inn fra havet med fangst. Når båtene kommer til kai blir det et yrende liv med sjøfugl og havørn i havne - de vet at her er det mat i sikte.

Ta en spasertur i de trange smugene mellom husene, besøk en lokal kafé, et museum eller se en utstilling. Smøla er et yndet reisemål for kajakk og ørnesafari, samt at det er et sted hvor du bare kan være. La blikket hvile mot horisonten, vær til stede i det det vakre kystlyset og kjenne naturelementene på kroppen.

Vær der i flere dager

For deg som vil overnatte i havgapet har Veiholmen og Smøla en rekke tilbud. Kjøp enkeltbilletter fra Kristiansund til Veiholmen, og fra Veiholmen til Kristiansund. Bestem selv hvor lenge du vil bli.

Billetter og avgangssted

Billetten til denne reise er med hurtigbåt og buss fra Kristiansund til Veiholmen. Bestill billetter på nett – disse kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil. Avgang er fra Kristiansund hurtigbåtterminal (ved trafikkterminalen).

Reisen er på egenhånd. Det vil si at det ikke er guide eller turleder med på turen. På de fleste turene må du bytte mellom ulike transportmidler flere ganger, og du er selv ansvarlig for å komme med på neste etappe. Turene er lagt opp slik at busser, ferger og hurtigbåter korresponderer. Reisen kan ikke bookes på helligdager og i ferieperioder som påske og jul pga. avvikende rutetabeller. Tidtabellen som vises, gjelder for de periodene turen kan bookes.

Kilde: VisitNordvest

0

Opplev Kristiansund, Edøy og Veiholmen med hurtigbåt og buss

Bestill

Sider du nylig har besøkt