Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

Midsund

Overnatting i Norges råeste hengekøyepark - Digergubben

Book

Opplev unike Digergubben hengekøyepark – sov under stjernene med storslått utsikt i Midsund utenfor Molde.

Unik overnatting på Digergubben - en av Midsundtrappene

Nesten 527 meter over havet, ligger Norges råeste hengekøyepark på Digergubben - en av Midsundtrappene. Parken, med solide stålstenger festet i fjellet, tilbyr plass til opptil åtte hengekøyer. Forestill deg å sovne til en fargerik solnedgang og våkne opp til en strålende soloppgang, alt mens du nyter en panoramautsikt over landskapet​​.

Planlegg ditt besøk: reservering og fasiliteter

For å sikre deg et unikt opphold, er forhåndsbestilling nødvendig. Nyt bekvemmeligheten av et toppmoderne forbrenningstoalett fra Cinderella Eco Group, midt oppe på fjellet - kun tilgjengelig for gjester som har booket plass. Parken er tilgjengelig fra kl. 13:00 på ankomstdagen og må forlates innen kl. 12:00 dagen etter​

Utleie av utstyr

For de som ikke har egen hengekøye, tilbyr Utendørs på Midsund utleie av nødvendig utstyr. Her kan du leie hengekøye, tarp/telt, myggnetting og liggeunderlag.

Oppdag turen til Digergubben

Turen til hengekøyeparken er en opplevelse i seg selv. Med stier og trapper bygget av sherpaer fra Nepal, kan du nyte et praktfullt byggverk og en fantastisk utsikt mot fjell, fjord og hav. Selv om terrenget er bratt, gjør de veloppbygde trappene turen overkommelig for de fleste. Langs ruten finner du rasteplasser med steinbenker, ideelt for en pause og for å nyte utsikten.

Last updated: 02/01/2024

Source: VisitNordvest

Overnatting i Norges råeste hengekøyepark - Digergubben

Book

Sider du nylig har besøkt