Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)
Isfjorden

Romsdal Lodge

Romsdal Lodge er lokalisert midt i Isfjorden ved Åndalsnes, og tilbyr overnatting i 3 nyrenoverte hus. Her finner du også guidede turer i fjellet og kurs.

Romsdal Lodge eies og drives av ekteparet Ida Siem og Bjørn Kruse. De tilbyr autentisk overnatting i Isfjorden, rundt 8 km fra Åndalsnes. I tillegg kan du delta på en rekke kurs og leie nødvendig utstyr for din aktivitet i Tindehovedstaden.

Koselige hus

Romsdal Lodges overnattingstilbud består av tre trivelige hus med til sammen 28 sengeplasser. Beliggenheten er sentral i Isfjorden, med fantastisk utsikt til kjente fjell som Vengetind, Kirketaket og populære Romsdalseggen. Her kan du starte fjellturen rett fra stuedøren, og på vinteren er veien kort til de attraktive toppturene i isfjordenområdet; ski inn – ski ut.

Guidede turer

Guide Romsdal er den andre delen av tilbudet i Isfjorden. Guideselskapet er regionens største tilbyder innen fjellguiding i eksponert terreng, og de har årlig mer enn 500 arbeidsdager til fjells. Her er du sikret sertifiserte guider med solid kunnskap og lang erfaring. Guidene er alle tilknyttet det internasjonale guideforbundet IFMGA/IVBV.Romsdal Lodge skreddersyr ditt opphold i Isfjorden og Romsdalen.

Kilde: VisitNordvest

0

Romsdal Lodge

Sider du nylig har besøkt