Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

RomsdalEvent

  • Tokle, ISFJORDEN
  • +47 92027004
  •  /  km From You
Overview

RomsdalEvent tilbyr skreddersydde opplevelser som kombinerer overnatting og kulinarisk mat med spennende aktiviteter i en spektakulær Romsdalsnatur til bedrifter og grupper som ønsker seg det lille ekstra. Vi tilbyr opplevelser for hele året. Alt fra toppturer på ski til Kirketaket, vandring over Romsdalseggen eller "Gårds-konkurranser" og tvekamper med Gaute Grøtta Grav.  Ønsker dere et annerledes og litt utradisjonelt bryllup ute i naturen? Vi skreddersyr ditt "Villmarksbryllup" i Romsdalen. Med vielse på Litlefjellet i Vengedalen finnes det vel knapt noe finere kulisser rundt en bryllupssermoni noe sted i verden. Bryllupsfesten holdes i vår egen "Villmarkscamp" på Grøttamoen i Isfjorden. Vi pynter til fest i Grindhuset, tenner opp i grua, tar fram reinsdyrskinna, setter på bålkaffen og avslutter kvelden med gitarspill rundt bålet. Vi ordner også overnatting og transport. RomsdalEvent har også sin egen villmarkscamp i Isfjorden. Her kan vi ta imot små og store grupper i Grindhuset, rundt grua eller i vikingteltet. Kombiner gjerne foredrag med villmarkspub, bålkaffe og god mat og drikke i vår flotte utendørsleir. Ut fra vår innholdsrike meny lager vi i samarbeid din drømmeuke, weekend eller dag. Alt sammen pakket inn i den flotte naturen i Romsdalen. Har du andre ønsker, så skal vi gjøre så godt vi kan for å oppfylle dem. Ønsker du å vite mer? Ta kontakt for mer informasjon!

RomsdalEvent tilbyr skreddersydde opplevelser som kombinerer overnatting og kulinarisk mat med spennende aktiviteter i en spektakulær Romsdalsnatur til bedrifter og grupper som ønsker seg det lille ekstra. Vi tilbyr opplevelser for hele året. Alt fra toppturer på ski til Kirketaket, vandring over Romsdalseggen eller "Gårds-konkurranser" og tvekamper med Gaute Grøtta Grav. 

Ønsker dere et annerledes og litt utradisjonelt bryllup ute i naturen?
Vi skreddersyr ditt "Villmarksbryllup" i Romsdalen. Med vielse på Litlefjellet i Vengedalen finnes det vel knapt noe finere kulisser rundt en bryllupssermoni noe sted i verden. Bryllupsfesten holdes i vår egen "Villmarkscamp" på Grøttamoen i Isfjorden. Vi pynter til fest i Grindhuset, tenner opp i grua, tar fram reinsdyrskinna, setter på bålkaffen og avslutter kvelden med gitarspill rundt bålet. Vi ordner også overnatting og transport.

RomsdalEvent har også sin egen villmarkscamp i Isfjorden. Her kan vi ta imot små og store grupper i Grindhuset, rundt grua eller i vikingteltet. Kombiner gjerne foredrag med villmarkspub, bålkaffe og god mat og drikke i vår flotte utendørsleir.

Ut fra vår innholdsrike meny lager vi i samarbeid din drømmeuke, weekend eller dag. Alt sammen pakket inn i den flotte naturen i Romsdalen.

Har du andre ønsker, så skal vi gjøre så godt vi kan for å oppfylle dem. Ønsker du å vite mer?

Ta kontakt for mer informasjon!


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages