Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal RAUMA

Romsdalsstigen Via Ferrata Introveggen (3-4 timer) - Norsk Tindesenter

  • Havnegata 2, ÅNDALSNES
  • +47 71223300
  •  /  km From You
Overview
Details

Romsdalsstigen Via Ferrata er en luftig opplevelser i nydelig natur. Forberede deg på kribling i magen og vind i luggen, dette er en opplevelser for livet!

Romsdalsstigen Via Ferrata består av to eventyrlige klatreløyper: Introveggen og Vestveggen. Begge er fylt med adrenalinkick, mestring, enestående fotomuligheter og fantastisk utsikt over de monumentale Romsdalsfjellene. 

Via ferrata er italiensk for "jernvei" og er en tilrettelagt klatreløype. Med trygg sikring til fjellet kan du utfordre deg selv og klatre opp fjellveggen uten å være fjellklatrer. Mens du går, forflytter du en og en karabinkrok oppover langs stålwiren som er festet til fjellet. Der det mangler naturlig fotfeste er det satt opp planker og steg. Vi lover en fjelltur du sent vil glemme i den dramatiske og enestående Romsdalen. 

Vi anbefaler alle å gå sammen med en av våre dyktige via-ferrata guider, men det er også mulig å låne utstyr fra Norsk Tindesenter og gå selv. Utstyret du trenger er hjelm, klatresele med fallsikring med to via-ferrata-godkjente karabinkroker. Gjennom å holde i stålwiren klatrer du oppover fjellveggen. Begge karabinkrokene må være festet i wiren under hele turen.

Introveggen - kort og luftig tur for folk flest Introveggen er en halvdagstur på 3-4 timer og passer for deg som vil ta steget og prøve klatring i via ferrata, kanskje for første gang. Ingen forkunnskaper fra klatring kreves, men du må ha normalt god fysisk form. 

Ruten er gradert til vanskelighetsgrad B på  International Climbing and Mountaineering Federation Internasjonale Via ferrata-skala.

Rutene er laget for voksne. Aldersgrensen på Introveggen er 12 år, og har du med deg mindreårige så krever det en del ekstra av deg. Voksne skal selv være komfortable og trygge i høyden, og ha oversikt over mindreårige under hele turen. For en sikker og trygg tur så må hver voksen ha ansvar for maks ett barn. Sikringsutstyret har også vektgrenser, så turdeltagerne må veie minst 40 kg og ikke over 120 kg. 

Romsdalsstigen Via Ferrata har to alternative ruter: en kort og en lang. Storslått utsikt, matpause med fantastisk utsikt og unike fotomuligheter får du på begge turene.

Bestill tur og lån av utstyr på tindesenteret.no


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Generelt

Årstid
  • Høst

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Guidede turer
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages