Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

MOLDE

Rundtur fra Molde til fiskeværet Bud

Book

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Molde til Bud online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Molde til Bud online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Mindre enn en time fra Molde, beliggende ut mot storhavet, finner du fiskeværet Bud.

På 15-1600-tallet var Bud det største handelsstedet mellom Bergen og Trondheim. I dag er Bud fortsatt et aktivt og sjarmerende fiskevær.

I Bud kan du nyte synet av godt vedlikeholdte bygninger, besøke noen av de små butikkene eller en kafé eller restaurant.

Du kan også besøke Ergan Kystfort, et tysk kystfort bygd i krigsårene 1940-45, i dag restaurert som et krigsminnemuseum. Utstillinger av lokale og regionale begivenheter fra 2. verdenskrig. Ergan er også et flott utsiktspunkt over fiskeværet Bud og Hustadvika.

En annen flott mulighet i Bud er å gå «Kyststien». Denne stien går hovedsakelig langs sjøkanten og tar deg gjennom bud og langs sjøen med fantastisk utsikt til storhavet og Hustadvika. Beregnet tidsforbruk er ca. 45 minutter (7 km). Hvis du reiser på den tidligste avgangen på dagen , har du litt tid i Elnesvågen på veien tilbake. Her finner du fine butikker og andre servicetilbud.

Avgang fra: Molde trafikkterminal

Last ned gratis audioguide

Guide på din mobil - på denne bussruten tilbys også audioguide. Last ned appen Voice Of Norway og nyt historiene der du er. Bilder og tekst supplerer det du ser. Kartet gir deg full oversikt. Guide finnes på norsk og engelsk.

Last updated: 10/25/2023

Source: VisitNordvest

Rundtur fra Molde til fiskeværet Bud

Book

Sider du nylig har besøkt