Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad

Fjord Norway Nordmøre KRISTIANSUND

Rundtur til Edøy & Veiholmen (Smøla)

  • Kristiansund-Edøy-Veiholmen-Kristiansund, Kristiansund
  • +47 70238800
  •  /  km From You
Overview

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Kristiansund til Edøya og Veiholmen (Smøla) online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Første etappe på denne rundturen går fra Kristiansund med buss til Seivika og om bord på ferga som går til Tømmervåg på øya Tustna i Aure. Bussen fortsetter over Tustna til Sandvika fergekai. Der forlater du bussen og tar ferga fra Sandvika til Edøy fergekai.

På Edøy har du litt tid til å se deg om, og her finner du blant annet Edøy gamle kirke og den flotte utendørsscenen som brukes hvert år til spelet «Fru Guri av Edøy».

Fra Edøy går turen videre til Hottranklakken på Veiholmen. Fiskeværet Veiholmen ligger ytterst mot nord på Smøla og er knyttet til hovedøya med en vei som med bruer, fyllinger og beskyttende moloer er en opplevelse i seg selv. Veiholmen er et fiskevær som lever. Båtene kommer inn med fangst og sjøfugl og havørn markerer at her er det mat og få.

Ta deg en spasertur i de trange smugene mellom husa, gå på kafé, eller på museum eller utstilling. Eller bare nyt utsikten til havet. Veiholmen er fascinerende i all slags vær!

Turen tilbake til Kristiansund går samme veg som du kom, med buss til Edøy, ferge til Sandvika og buss og ferge tilbake til Kristiansund trafikkterminal

Avgang fra: Kristiansund trafikkterminal


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
kr 537,- pr person voksen

Opening hours

All Year
Daily
See All

Price

Description Price*
Billetter Fra 537,00 Pr. person
* Price from
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad