Skip to main content
Unknown Component
civid: 58d23c3b462950a6d41a0c65
name: plugins_common_social_share (widget)

MOLDE

Rundtur fra Molde til Ona - øya i havgapet

Book

Kjøp billetter for rundtur med buss fra Molde til Ona online her. Billetten kan du enkelt vise frem digitalt på din mobil.

Denne rundturen tar deg til Ona – et lite øysamfunn ytterst i havgapet. Turen starter i Molde med buss (og en kort fergetur) til Aukra og Småge fergekai, der fergen ut til Ona starter.

Fergen til Ona går via øyene Orta, Finnøya og Sandøya før den ender på Ona. Reisende til Ona blir værende på fergen under de korte oppholdene på de andre øyene. 

Ona er Norges sydligste levende fiskevær og har rundt 25 fastboende. Øya har også keramikkverksted og en liten kioskbutikk. Om sommeren finnes det en kafé og overnattingstilbud. På Onakalven, som er øyas høyeste punkt, står Ona fyr. Her oppe fra er det fantastisk utsikt utover havet og mot fastlandet. Ona er et fredelig sted der man virkelig kan nyte stillheten og roen!

Ona er et flott turmål sommer som vinter. Øya ligger værhardt til ute i storhavet, så det er viktig å ha med varme og vindtette klær. Reiser man utenom hovedsesongen på sommeren, bør man også ta med seg mat og drikke, da utvalget i øyas butikk er noe begrenset. 

Avgang fra: Molde trafikkterminal

Last ned gratis audioguide

Guide på din mobil - på denne bussruten tilbys også audioguide. Last ned appen Voice Of Norway og nyt historiene der du er. Bilder og tekst supplerer det du ser. Kartet gir deg full oversikt. Guide finnes på norsk og engelsk.

Last updated: 01/29/2024

Source: VisitNordvest

Rundtur fra Molde til Ona - øya i havgapet

Book

Sider du nylig har besøkt