Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ad
Ad
Romsdal Rauma

Ski- og toppturferie i Innfjorden

  • Innfjorden, Rauma
  • +47 97980329
  •  /  km From You
Overview
Details

Midt i hjertet av Romsdalen, i den majestetiske fjellverden finner du Lensmansgarden. Innfjorden i Romsdalen er som skapt for det perfekte skieventyret. Her ligger attraktive toppturfjell på rekke og rad. Hos oss bor du komfortabelt på hytte eller i leilighet på Lensmansgarden i Innfjorden. 

Romsdalsfjellene inviterer til mye artig skikjøring og helt fantastiske turopplevelser. Toppturpakken vår er en introduksjon til topptur, og passer for de fleste som er i normalt god form og har hatt ski på bena før. Guiden tilpasser en tur til deltakernes ferdighetsnivå og ønske om utfordringer, og det blir en herlig skiopplevelse opp snille fjellsider, med morsomme nedkjøringer. 

På Lensmansgarden kommer du nær naturen, og våre gjester verdsetter den roen, og de mange mulighetene for å drive friluftsaktiviteter. Terrenget rundt er vilt og dramatisk, og her er milevis med urørt landskap. I Romsdalen unngår du å gå i kø. Her er det bare du og naturen. Nyt opplevelsen av å kjøre de perfekte svingene i pudder fra toppen av fjellet, og ned mot fjorden. Lensmansgarden er den perfekte basen for å boltre seg i fjellet.

Etter en lang dag på ski er det godt å komme tilbake til gården og slappe av i saunaen, og etterpå kose seg i hyggelig lag i grillhytta på stedet.

Pakken er satt sammen med utgangspunkt i 3 netter på Lensmansgarden. Men du kan velge et kortere eller lengre opphold. I bookingen setter du sammen pakken slik du selv ønsker. Overnattingen bookes først, deretter aktiviteten.


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest

Generelt

Årstid
  • Vår
  • Vinter

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
  • Guidede turer

Facts

Season
Spring
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad