Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Smia Fiskerestaurant

  • Fosnagata 30b, Kristiansund
  • +47 71671170
  •  /  km From You
Overview

Smia Fiskerestaurant er en koselig restaurant i Kristiansund som serverer lokal mat med blant annet Kristiansund spesialiteten Klippfisk. Her får du klippfisk i mange ulike varianter.

SMIA er kjent for spennende og god mat basert på nordmørske mattradisjoner.  Et besøk på Smia skal være en opplevelse. Du skal oppleve ro, behagelig service og gode smaker. Vi serverer god norsk mat. Inspirasjonen er hentet fra mors og bestemors kjøkken. Til lunsj serverer vi husmannskost med ny vri.Middagen er av tradisjonelle norske råvarer som er tilberedt på moderne vis.

I 1787 ble huset flyttet inn fra sjøen og det ble startet smiedrift i huset. Denne virksomheten varte i akkurat 200 år fram til 1987. Restauranten i bygget ble åpna i 1994.

Tømmerveggene er de originale, der en kan se en masse hull. De er blitt til ved at smeden har utprøvd skarpheten i navarer (bor) han har laget. Selve smia (essa) er også gammel og nennsomt restaurert.

 

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Pris for 2 retter:
kr 400-600,-

Opening hours

All Year
Daily: 16:00–23:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages