Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

To runde pinner - og glade kopper

  • Onagarden, Ålesund
  • +47 98874083
  •  /  km From You
Overview

Med ryggen mot fastlandet, ytterst på romsdalskysten ligger Ona, Norges sørligste fiskevær. Her holder vi, To runde pinner til. En av Norges minste garnbutikker. Med 10 fastboende på øya baseres kundekretsen vår nok mest på tilreisende og turister. Her har vi også kafè og et lite utvalg av dagligvarer. 

Vi holder åpent hver dag hele året med litt varierende åpningstider. 

Vi selger også ferdige produkter og tar på oss strikkeoppdrag. Vi har også lansert vår egen Onagenser som kan kjøpes som garnpakke eller bestilles ferdig strikket. Produkter fra Halås Gardsutsalg, som krydder, syltetøy, siruper m.m finner du også her. Garnbutikken er også blitt et samlingssted der folk kan sette seg ned å få en kaffekopp og en god prat.

En gang i året i juni har vi et stort strikketreff hvor vi møtes på forsamlingshuset Stormly som har plass til 100 personer. Det vil også holdes mer intime strikkeweekender med fokus på rekreasjon, foredrag, strikking og godt samvær i trivelig selskap.

 


  • Last Updated:
  • Source: VisitNordvest
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages